X-Faktor

Tóth Gabi

rtl.hurtl.hu

2016. június 8. 16:30

Habár az ország legnépszerűbb tehetségkutatójának zsűrije megfiatalodott, még így is a 28 éves Tóth Gabi az X-Faktor legfiatalabb mentora.

Az énekesnőt 2005-ben ismerte meg az ország. A Fekete virág című debütáló lemeze szintén ebben az évben jelent meg, melyhez két videó klip is készült. Pár évvel később, 2011-ben nemcsak jelölték, hanem díjazták is az Elég volt! című dalát. Az év énekesnőjeként, magyar női előadójaként, és klipjeiért számos elismerést zsebelhetett be - Viva Comet, Bravo Otto, valamint Story 5 csillag és Glamour-díjat. Többször kapott színházi felkérést is: 25 évesen például a Győri Nemzeti Színházban alakított egy lecsúszott popsztárt, a Finito című darabban.


A vadóc énekesnő több oldalát is megmutatta már a közönségnek. Szerepelt például az RTL Klub Celeb vagyok ments ki innen!, és a Szombat esti láz című műsorában, de ő a ValóVilág és az Éjjel-Nappal Budapest főcímdalának előadója is . Az X-Faktorban pedig idén ül harmadjára a mentori székbe, hogy segítsen 2016-ban is megtalálni azt a bizonyos ’X’-et!

 
„Az álmom tovább folytatódik! Anno, amikor bekerültem az X-Faktorba mentornak, nem hittem volna, hogy veteránként megmaradok, és tovább folytathatom ezt a csodát! Számomra a 2014-es X-Faktor bebizonyította, hogy csodák léteznek! Nem csak a tehetségben, de megkaptam a szerelemben is! Ezzel olyan erőt és hitet kaptam, amit szeretnék majd a versenyzőknek is átadni!”

 

Kattints IDE és nézd meg a Fókusz videóját!

#X-Faktor#tóth gabi#mentor#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk