X-Faktor

Puskás Peti

rtl.hurtl.hu

2016. június 8. 16:30

A 31 éves mentor, Puskás Peti 2005-ben robbant be a köztudatba, és hamar az emberek szívébe lopta magát. 2007-ben elkészült első albuma, amelyen nemcsak énekesként, de szövegiróként és zeneszerzőként is dolgozott.

2009-ben a szakmai zsűri döntése alapján Puskás Peti Állítsuk meg a világot című videoklipje érdemelte ki a Comet-gömböt, és őt választották az évad hangjának, illetve a 2014-es Bravo Idolnak.

Peti többször kapott színházi felkérést is: első szerepét 2006-ban kapta meg az 56 csepp vér című musicalben, 2009-ben pedig ő alakíthatta a Made in Hungária című filmben Sampont.

2013-ban Puskás Peti és öccse, Puskás Dániel egy új projektbe kezdett, és létrehozták a The Biebers nevű formációt, ami azóta is igen népszerű a fiatalok körében. Peti elmondása szerint a cím nem véletlenül hasonlít Justin Bieber nevéhez, ugyanis ha valaki rákeres a felkapott énekesre, akár az ő számaikat is kidobhatja a kereső.

Az énekes egyébként nemcsak a zenei karrierje miatt lehet ismerős a nézőknek, ugyanis az RTL Klub több produkciójában is szerepelt. 2014-ben a Celeb vagyok, ments ki innen! című valóságshowban mérettette meg magát, majd a The Biebers készítette el az RTLII videónapló-sorozatának, a Szelfinek a főcimdalát. Petit legutóbb Istenes Bence főzőműsorában, a Hagyjál főzni!-ben láthattuk, ősztől viszont mentortársaival együtt keresi majd azt a bizonyos ’X’-et!

 

„Felnőtt egy tehetségkutatós generáció, akik már tudnak énekelni, tudnak kamerába pislogni, tudnak kisfilmet készíteni és körbeveszik őket a történetek. Izgalmas feladat lesz kizökkenteni őket ebből, látni, hogyan találnak vissza és ha nem sikerül, hogy tudjuk visszarántani őket. Nem utolsó sorban pedig egy mentor ne csak a kamerák előtt legyen mentor.”

 

Kattints IDE és nézd meg a Fókusz videóját!

#X-Faktor#mentor#tehetségkutató#puskás péter#show#rtl#RTL Klub#the biebers

Címlapról ajánljuk