Vigyél el!

Melege van? Nézegessen szép embereket szép helyeken!

rtl.hurtl.hu

2015. július 23. 11:57

Murad és Natalia Ossmann a #FollowMeTo Instagram projekttel váltak híressé, a népszerű pár pedig nem csak az eljegyzésüket és az esküvőjüket, de a nászútjukat is megosztották a követőikkel. Ha szeretnéd, hogy valaki téged is elvigyen ilyen helyekre, akkor a Vigyél el! éppen kapóra jön.

A fiatal pár sikersztorija is bizonyítja, hogy nem kell hozzá sok, hogy valakiből Insta-sztár legyen. Alapvetően az ő sikerük is három tényezőből áll:

  • volt egy eredeti ötletük
  • szép helyeken fotóztak
  • jól néz ki a csaj (hátulról legalábbis biztosan)

Az egész fotósorozat egyébként 2011-ben kezdődött, a pár férfi tagja akkor kezdett el fényképeket csinálni arról, hogy a barátnője körbevezeti a világ legegzotikusabb helyein. A srácnak azóta 3 millió követője lett a közösségi oldalon, amiben valószínűleg szerepet jétszik az is, hogy barátnőjének - most már feleségének - formás feneke van. Azóta a pár megosztotta a lánykérést, az esküvőt és a nászutat is a követőikkel.

A mézes heteket Las Vegasban kezdték.

Később pedig a Maldív-szigetekre utaztak.

Azon túl, hogy tényleg sok boldogságot kívánunk nekik, őszintén szeretnénk tudni, hogy vajon akkor is ilyen sikeresek lennének-e, ha nem költenék el minden egyes fotóhoz egy kisebb magyar falu éves költségvetését ékszerekre és kiegészítőkre, hanem csak free filterekkel gazdálkodhatnának. A szülőszobába azért reméljük, már tényleg nem visznek kamerát.

Ha te egyelőre magányosan szerepelsz a képeiden, pedig szívesen követnél valakit egy álomrandira, akkor jelentkezz a Vigyél el!-be, és mi megtaláljuk a párodat, és leszervezzük a randit is! Ha pedig olyan szelfiket nézegetnél, amelyek csili-vili álomvilág helyett a valódi emberek problémáit mutatják be, de mindezt az RTL sztárjain keresztül, akkor kattints ide, és nézd meg a Szelfi eddigi részeit!

Képek forrása: instagram/muradosmann

#Vigyél el!#instagram#nászút#rtl

Címlapról ajánljuk