Vigyél el!

Lehet, hogy téged keres papírcetlin a szerelmes Benedek?

rtl.hurtl.hu

2015. július 16. 14:05

Még mondja valaki, hogy a mai fiatalokból kiveszett a romantika! Cáfolatként mindjárt itt van Benedek, aki kétségbeesetten keresi a lányt, akibe egy pillanat alatt beleszeretett. Rajtunk ne múljon, hogy megtalálja!

 Manu Chao koncertjén találkozott Benedek egy rövid, szőke hajú lánnyal, aki elég bevállalós volt ahhoz, hogy megkérje őt, vegye a nyakába. Benedek a kérésnek örömmel eleget is tett, és elég hosszan tartotta a lányt a nyakában ahhoz, hogy kialakuljon az érzelmi kapocs.

Sajnos a koncert után, mikor a lány elment fröccsért, elkeveredtek egymástól - mi nagyon reméljük, hogy nem csak kilátónak használta Benedek nyakát, hogy utána ezzel az ócska szöveggel rázza le.

Szegény Benedek hajnalig kereste őt, de nem találta, így most a koncert táncoló közönsége után a járókelők tömegéből próbálja előkeríteni a lányt.

Amit a keresett személyről tehát tudunk:

  • július 13-án ott volt a Manu Chao koncerten
  • rövid, szőke haja van
  • mandulavágású a szeme
  • szereti a fröccsöt

Ha magadra ismertél, vagy ismered a titokzatos lányt, akkor keresd Benedeket, és hozzátok össze a randit! A RTL Online teljes stábja keresztbe tett ujjakkal ül, de akkor se keseredj el, ha nem te vagy a rövid, szőke hajú lány - jelentkezz a Vigyél el!-be, és a te randidhoz is lesz egy jó sztori.
Címlapkép forrása: overbuzz.com

#Vigyél el!#társkereső#szerelem#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk