Vigyél el!

Olyan egyszerű, hogy még egy férfi is tudja használni

rtl.hurtl.hu

2015. július 13. 20:12

Vannak kérdések, amiket nem árt már az első randin tisztázni: kutya vagy macska? Éjjeli bagoly vagy reggeli pacsirta? Herbáltea az erkélyen az angol romantika klasszikusaival, vagy neonparti egy illegális tetőkocsmában? És főleg: el tudod-e indítani a mosógépet?

Viccek ezrei születtek már arról, hogy a legindokolatlanabb esetekben is gyártanak külön „férfi” és „női” termékeket, mintha legalábbis egy három hetes csecsemőnek identitásválságot okozna, hogy kisautó vagy napraforgó van a pelenkáján.

 

Most azonban megérkezett végre az áttörés, nem kell már két mosógépet tartani a lakásban, egy indiai gyártó ugyanis piacra dobta az uniszex mosógépet!

Na jó, persze, eddig sem arról volt szó, hogy egyes gépek csak a csipkebugyit, mások meg a férfi atlétát veszik be, a cég egyszerűen csak egy vicces fricskával próbálta megmutatni, hogy milyen egyszerű használni a legújabb modelljét.

A sztori szerint fiatal pár vásárolgat, a férfi azonban nem sok figyelmet fordít az eladóra - azt mondja, beszéljen a feleségével, úgyis ő használja majd a gépet. A nő erre uniszex mosógépet kér - vagyis nem olyat, amit csak a nők használhatnak. Erre javasolja az eladó a legújabb modellt, ami olyan egyszerű, hogy még egy férfinak sem okozhat gondot a használata. Hoppá!

Arról persze nyugodtan lehet vitát nyitni alant, a kommentekben, hogy jót tesz-e a feminizmus népszerűségének, ha lehülyézi a férfiakat, de a teremtés koronáinak megnyugtatására mondjuk, hogy az egy perces reklámfilm végére már a pasi magyarázza a nejének a masina működését, mert hát ugye egyetlen perc alatt szakértővé lépett elő.

 

Ha úgy érzed, te sem bánnád már, ha néhány férfizokni is kerülne néha a mosásba, de csak olyannal osztanád meg a szennyes kosaradat, aki maga sem ijed meg a házimunkától, és meg tudja különböztetni a felmosóvödröt a szemeteskukától, akkor jelentkezz a Vigyél el! műsorába, és válaszd ki te magad, kivel mész randira.

#Vigyél el!#mosógép#reklám#feminizmus

Címlapról ajánljuk