Vigyél el!

Ha ez a boldog házasság titka, nem akarunk férjhez menni

rtl.hurtl.hu

2015. július 9. 11:16

Samantha Micklethwaite a biztonság kedvéért minden éjjel két ébresztőórát is beállít. Hajnal 4 órakor, amikor a férje még mélyen alszik, kioson a fürdőszobába, lemossa a sminket, amit éjszaka viselt, és felviszi a nappali make up-ot. A 31 éves nő igazi arcát a férje még sohasem látta.

A sminkmániát lehet őrültségnek és pénzkidobásnak is tartani, egyedi esetnek azonban semmiképpen sem. A Dailymail.co.uk cikkéből kiderül, hogy a nők egyharmada hajlamos reggel korábban kelni, hogy titokban készítse el a sminkjét, 3%-uk pedig állítja: sosem engedné, hogy a párja festék nélkül lássa.



Samantha három év járás után tavaly májusban házasodott össze Wayne-nel, és ugyan ő is elismeri, hogy baromi fárasztó minden reggel korán kelni, a cikk megjelenése előtt egyetlen alkalommal sem akarta megmutatni párjának a valódi arcát. Mivel a férfi szerinte a kikent-kifent énjébe szeretett bele, attól tartott, hogy natúr arca összetörné az illúziót, és a párja elveszítené az érdeklődését.

Anyám mindig azt mondta, hogy őrízzek meg egy kis titokzatottásgot

- ezt már a 41 éves Charlotte Tilbury mondja, aki szintén nemrég ismerte be, hogy sem korábbi férje, a színész Charles Forbes, sem a jelenlegi párja, a producer George Waud nem látták még őt smink nélkül. A nő esténként bezárja a fürdőszoba ajtaját és lemossa a nappali sminkjét, hogy utána a szemceruzával és a spirállal újabb adag festéket vigyen fel, mielőtt lefeküdni tér. Ő ezt hívja „hálószoba-sminknek". Épeszű ember ezt normális dolognak nem tarthatja, de aki valaha aludt már el véletlenül sminkben, annak biztos, hogy még a gondolatra is összeugrik a gyomra. Tudományos képtelenségnek tartjuk, hogy ennek a nőnek még maradt szempillája!

A Dailymail exkluzív cikket közöl a 70 éves Sylvia Jarret szeplőiről is, amik 13 éves kora óta annyira zavarják a nőt, hogy alapozóval fedi el őket, és szintén 70 éves férje sem láthatta őket korábban. Ő azt mondja, a smink magabiztosabbá tette, anélkül viszont sápadtnak és mosottnak látja önmagát.



Félreértés ne essék, mi maximális hívei vagyunk a szemceruzák forradalmának, és felőlünk aztán mindenki oda keni a pirosítóját, ahová szeretné, de vajon ezek a nők tényleg elhiszik, hogy az tartja életben a kapcsolatukat, hogy reggel, délben, este, hétvégén, nyaraláskor, hányós-hasmenős vírus idején is a tükör előtt kezdik a napot, és véletlenül sem mutatják meg a férjüknek az igazi arcukat? Vajon ez a boldog házasság titka, vagy inkább csak a nők önbizalomhiányának ékes példája?



A Vigyél el!-ben senkit nem kozmetikáznak, és már az első találkozás alkalmával több őszinte dolgot tudhatsz meg a jelöltedről, mint ezeknek az embereknek évek alatt sikerült kideríteniük egymásról. Ha azt szeretnéd, hogy a randid a saját döntéseden, és ne egy szempillaspirálon múljon, jelentkezz!

Képek forrása: dailymail.co.uk
#Vigyél el!#smink#házasság

Címlapról ajánljuk