Videó

Megszólalt a rendőrség a verőcei hajóbalesetről

rtl.hurtl.hu

2024. május 19. 15:22

A Budapesti Rendőr-főkapitányság tájékoztatója szerint szombaton késő este érkezett a bejelentés a rendőrségre arról, hogy Verőce magasságában egy sérült férfit találtak az út mellett – az elmondásaiból arra lehetett következtetni, hogy hajóbalesetet szenvedett. 

A rendőrség és a katasztrófavédelem azonnal megkezdte a kutatást a szárazföldön és a vízen is, amiben drónokat is bevetettek. Nem sokkal később egy férfi, majd egy nő holttestét is megtalálták a Megyeri hídnál, és a hajó is meglett. A szállodahajót, amely a baleset időpontjában a helyszínen járt, Komáromnál állították meg – a hajó oldala a rendőrség szerint sérült volt. Nyolcan utaztak a motorcsónakban: közülük ötöt, három férfit és két nőt, most is keresnek. 

Az RTL Híradó információi szerint a kisgéphajó utasai egy Duna-parti fesztiválon vettek részt, Dunakeszi környékéről indultak. Az eseménynek 10 órakor lett vége, a baleset a Dunakeszi felé tartó hazaúton történt. Egy, az RTL Híradónak nyilatkozó szemtanú azt mondta: a verőcei Duna-szakaszon nagy csattanást hallottak, a nagyobb hajó reflektort is kapcsolt, majd tovább ment.

Részletek az RTL Híradó vasárnap esti adásában, amelyet 18 órától élőben követhet az rtl.hu-n.

#Videó#Baleset-bűnügy#hajóbaleset#motorcsónak#szállodahajó#duna#Verőce#halálos baleset

Címlapról ajánljuk