Videó

Gulyás Gergely az RTL kérdésére: Magyar Péternek több korszaka is volt

rtl.hurtl.hu

2024. április 25. 13:50

Varga Judit és Magyar Péter házassága borzalmasan rossz volt, de nem tudott kapcsolaton belüli erőszakról, állította Gulyás Gergely a kormányinfón az RTL Híradó kérdésére.

Magyar Péterről is kérdezte Gulyás Gergelyt Kéri Barna, az RTL Híradó riportere a csütörtöki kormányinfón. A miniszter arról beszélt, hogy Magyar Péternek több korszaka – SZDSZ-es és méltányolható is –  volt, ezek után ajánlotta őt Fidesz-tagnak. Magyar nem fizetett tagdíjat, ezért, ha azt az ajánlókon hajtják be, akkor 47 ezer forinttal tartozik – mondta a tárcavezető mosolyogva. 

Azt is elmondta, 

Orbán Viktorral azon viccelődtek, hogy ő ajánlotta Magyart Fidesz-tagnak. 

Balog Zoltán a kórházban is meglátogatta Gulyást, személy kapcsolatuk is jó, hangzott el.

Varga Judit és Magyar Péter házassága borzalmasan rossz volt, de nem tudott kapcsolaton belüli erőszakról, állította Gulyás Gergely. A videóban kiderül, Gulyás Gergely mit gondol Tarr Zoltán kirúgásáról, illetve arról, hogy elbocsáthatnak-e valakit politikai meggyőződése miatt az állásából. 

Az RTL kérdésére a miniszter arról is beszélt, hogy milyen pártcsaládhoz kellene csatlakoznia a Fidesznek az Európai Parlamentben, miután az Európai Néppártot már nem tartják jobboldalinak. 

#Videó#politika#kormányinfó#gulyás gergely#gyermekvédelem#varga judit#európai parlament#magyar péter

Címlapról ajánljuk