Videó

Vilmos herceg egy szeretetkonyhán tért vissza – megható gesztust tettek felé

rtl.hurtl.hu

2024. április 19. 13:04

Vilmos brit herceg csütörtökön tért vissza a nyilvánosság elé, először azóta, hogy felesége, Katalin hercegné nyilvánosságra hozta, hogy rákos megbetegedése miatt megelőző kemoterápiás kezelésen vesz részt. A herceg a videó alapján nem tűnik rutinos zöldségszeletelőnek, de ezt senki nem róhatja fel neki.

A 42 éves walesi hercegné múlt hónapban videóüzenetben közölte, hogy a januárban elvégzett nagy hasi műtétjét követő vizsgálatokon rákot fedeztek fel nála, amit „hatalmas sokknak” nevezett. Vilmos walesi herceg azóta nem vett részt hivatalos programokon, a pár és három kisgyermekük együtt próbálta feldolgozni a hírt.

Bár a múlt héten a legidősebb fiával, György herceggel már megjelentek a közönség előtt, amikor kedvenc focicsapatuk, az Aston Villa meccsét nézték meg, csütörtökön volt az első alkalom, hogy Vilmos hivatalos nyilvános szereplést vállalt felesége rendkívül személyes bejelentése óta.

Vilmos herceg meglátogatott egy ifjúsági központot, ahová a Surplus to Supper nevű jótékonysági szervezet rendszeresen szállít ételt. A jótékonysági szervezet operatív igazgatója, Claire Hopkins azt mondta, Vilmos herceg jó hangulatban volt. A herceg a videó alapján nem tűnik rutinos zöldségszeletelőnek, de ezt senki nem róhatja fel neki.

Vilmosnak a konyhai teendők után üdvözlőlapokat adták át az ott dolgozók, amelyekben feleségének kívánnak mielőbbi gyógyulást. Katalin hercegné maga is visszatér a nyilvános feladatokhoz, amikor orvosi csapata erre engedélyt ad – közölte a hivatala, de azt egyelőre nem tudni, ez mikor lesz.

 

#Videó#vilmos herceg#kate#rák#jótékonyság#visszatért#katalin hercegné#brit#királyi#család

Címlapról ajánljuk