Videó

Videón a budapesti autós üldözés utolsó pillanatai – kilométereken át követték a rendőrök

rtl.hurtl.hu

2024. március 25. 11:42

Autós üldözés volt vasárnap éjjel Budapesten. Az esetről egy olvasónk küldött felvételeket. A rendőrség tájékoztatása szerint a hajsza a 8. kerületben kezdődött és a 11. kerületben ért véget. A felvételen már azt látni, hogy a feltételezett elkövetőt elfogták a rendőrök. 

Ahogyan arról az rtl.hu is beszámolt, autós üldözés volt vasárnap késő éjjel hajnalban Budapesten. Erről egy olvasónk készített felvételeket. Ezen látni, hogy legalább hat rendőrautó körbeáll egy vörös gépkocsit, amiből a rendőrök kiszedtek és a földre fektettek egy férfitő. 

A beszámolók szerint a kocsi kerekei kidurrantak, ennek hangját hallották a környéken lakók és ezért mentek oda az ablakokhoz. A felvételen is látszik, hogy a kocsi első és hátsó lökhárítója letört, a szélvédője pedig be van zúzva. 

Azt rtl.hu megkeresésére a rendőrség az alábbi tájékoztatást adta.

„A BRFK járőrei 2024. március 24-én 22 óra 15 perc körül a Budapest, VIII. kerületi Rákóczi út 7. szám előtt akartak ellenőrizni egy személygépkocsit, de az a rendőri jelzésre nem állt meg.”

A járművet az egyenruhások követni kezdték, amelyhez hat rendőri egység csatlakozott 

– írták.

Hozzátették: „A jármű vezetője 22 óra 35 perckor a XI. kerületi Bocskai út 35. szám előtt a rendőri felszólításra megállt, ekkor intézkedés alá vonták. A 39 éves férfit mintavételre előállították, a rendőrség vizsgálja az eset összes körülményeit. Személyi sérülés nem történt.”

Az üldözés a tájékoztatás alapján mintegy 5 kilométeren keresztül zajlott.

#Videó#Baleset-bűnügy#rendőrök#autós üldözés#üldözés#autók#nézői videó#nézői felvétel

Címlapról ajánljuk