Videó

Hány centi Balogh Levente? Mekkora a vagyona? És miért remélték, hogy pap lesz belőle?

Takács NoémiTakács Noémi

2024. március 16. 9:27

Balogh Levente az rtl.hu kérésére megválaszolta azokat a kérdéseket, amelyekre leggyakrabban keresnek rá vele kapcsolatban az interneten. A Cápák között befektetője videónkban beszélt első és második feleségéről, a szüleiről és a gyerekeiről, akik közül a legkisebb csak fél évvel idősebb az unokájánál. Az álommelóban rövidesen újra asszisztenst kereső üzletember elmondta, milyen érzés volt három lány után fiús apukává válni, mesélt az iskoláiról, a vagyonáról, a vállalkozásairól és az autóiról, és hogy miért reménykedtek abban a nagyszülei, hogy a papi hivatást választja.

Balogh Levente vagyona és cégei

Balogh Levente fő cége a Szentkirályi Magyarország Kft., amelynek elnöke és résztulajdonosa, emellett a Vitapress Kft. ügyvezetője, valamint számos befektetése és több „szerelemprojektje” is van. Édesapjától 2003-ban vette át 250 millió forintért (akkor még 200 milliós veszteséggel) a családi vállalkozást, amely üdítőitalokkal és dzsúzokkal foglalkozott. Balogh Levente úgy döntött, hogy az ásványvízre fog összpontosítani. Az üzletember becsült vagyona 2005-ben már 5 milliárd forint volt, ez 2023-ra 37,8 milliárd forintra nőtt. Balogh Levente évről évre felkerül a 100 leggazdagabb magyar listájára.

Balogh Levente felesége, gyerekei és unokája 

A Cápák között befektetője 1996-ban, majd 20 évvel később 2016-ban házasodott.meg. Volt feleségétől három lánya született, a két kisebbik, Szofi és Tifani Kecskeméten élnek, legidősebb Szimóna pedig Budapesten pszichológusnak tanult, és a közeljövőben tervezi megnyitni rendelőjét. Az üzletember jelenlegi feleségével, Brigittával neveli két és fél éves kisfiukat, Levente Noát. A kisfiú csak fél évvel idősebb Balogh Levente unokájánál, Pénelopénál.

Hány centi Balogh Levente? Mekkora a vagyona? És miért nem hisz a házaság intézményében?
Balogh Levente

Milyen magas Balogh Levente?

Mint a fenti videónkban fogalmaz, Balogh Levente

170 centiméter, se kisebb, se magasabb.

Balogh Levente autói

A vállalkozó egy világoskék Barkasszal indult, volt több Ferrarija is, ám immár 35 éve hűséges egyetlen márkához. Hogy ez melyik, az számos egyéb érdekesség mellett kiderül a fenti videóból. 

Ajánlat:
Hány éves Lakatos István? Ki a felesége? Mekkora a vagyona? És miért hívják Focusnak?

#Videó#balogh levente#Az álommeló#Cápák között#Gazdaság#interjú#felesége#lányai#kisfia#balogh szimóna#balogh levente noa#autó#magasság#vagyon#esküvő#szentkirályi ásványvíz#google#cselgáncs#ma

Címlapról ajánljuk