Cápák között

Hány éves Lakatos István? Ki a felesége? Mekkora a vagyona? És miért hívják Focusnak?

Takács NoémiTakács Noémi

2024. február 25. 6:00

Lakatos István az rtl.hu kérésére megválaszolta azokat a kérdéseket, amelyekre a leggyakrabban keresnek rá vele kapcsolatban az interneten. A Cápák között befektetője annak idején egy házibuliban két perccel előzött meg egy síoktatót, akivel eredetileg össze akarták hozni a feleségét. Nejével azóta három gyereket neveltek fel. De vajon miért ő kapta meg gyerekkorában mindig a húslevesből a csirkemájat, milyen iskolákba járt, mekkora a vagyona, mit lehet tudni a cégéről, mit jelent számára Cápának lenni, és 42 osztálytársa közül miért csak neki nem volt iskolaköpenye és fekete klottnadrágja?

Lakatos István vagyona és cége

Lakatos István Bravogroup Holding résztulajdonosa, amely Magyarország egyik legnagyobb, 100 százalékban magyar magántulajdonban lévő infokommunikációs vállalkozása. Értékét 30-35 milliárd forintra becsülik, ennek körülbelül az egyharmada, vagyis cirka 10 milliárd forint Lakatos István része.

Lakatos István felesége és családja

„Klasszikus megismerkedés volt a miénk” – meséli Lakatos István a feleségéről, akit mint síoktatót ismert meg, végzettségét tekintve pedig gépészmérnök, mérnöktanár és közgazdász. Részt vesz a céges ügyeik intézésében, és jelenleg is ő jelenti három gyermekük hátországát. Lakatos István gyerekei már nagykorúak, és jelenleg mindhárman a diplomamunkájukon dolgoznak.

Hány éves Lakatos István? Ki a felesége? Mekkora a vagyona? És miért hívják Fókusznak?
Lakatos István

Hány éves Lakatos István?

Mint a fenti videónkban fogalmaz, Lakatos István 

43 évesnek érzi magát, 53 évesnek néz ki, és 63 éves.

Lakatos István, a Cápa

Interjúnkban István arról is beszél, mit jelent számára a Cápák között befektetőjének lenni, mit tekint igazán sikeres befektetésnek, és hányadik évadban szeretne még mindenképpen benne lenni.

Hozzászólna?

#Cápák között#Videó#lakatos istván#felesége#gyerekei#család#cég#befektető#üzlet#üzletember#google#tenisz#síelés#matematika#lakatos istván felesége

Címlapról ajánljuk