Videó

Egy színpadon Azahriah, Erős Antónia és Szellő István

rtl.hurtl.hu

2024. március 10. 11:29

Hatalmasat szólt Azahriah arénás koncertje éppen egy évvel ezelőtt, 2023. március 10-én. Az énekest Erős Antónia és Szellő István műsorvezetők konferálták fel egy hírrel. Ez természetesen csak egy geg volt, amit Azahriah talált ki a menedzsmentjével. Ő volt a legfiatalabb magyar előadó, aki megtöltötte a Papp László Sportarénát.

Baukó Attila, vagyis Azahriah 2019-ben kezdett el saját zenéket készíteni, első dalát pedig 2020 januárjában adta ki. Az igazi áttörést a RÉT című dal hozta meg, amit Molnár Attila DESH közreműködésével készített. Dalaiból ma már szinte azonnal sláger lesz, hatalmas rajongótáborra tett szert, idén májusban pedig háromszor is megtölti majd a Puskás Arénát.

Az RTL+-on látható Valami Amerika sorozatban is feltűnik a zenész, aki önmagát alakítja. A Fókusznak elmondta, miért vállalt a főcímzene mellett szerepet is a sorozatban, milyen volt profi színészekkel együtt dolgoznia, és miért gondolja azt, hogy a siker feldolgozásában senki nem segíthet neki.


Korábban a miniszterelnök is igyekezett rácsatlakozni Azahriah páratlan sikerére, ez azonban csak addig tartott, amíg ki nem derült: a fiatal zenész is támogatja a gyermekek védelme érdekében szervezett tüntetést, ahol Azahriah videóüzenetben szólalt fel.

#Videó#szellő istván#ezen a napon#erős antónia#Azahriah#koncert#zene#színes#Bulvár

Címlapról ajánljuk