Videó

Selena Gomez testhezálló fényes fehér ruhában, Jennifer Aniston új frizurával és talpig flitterben tündökölt a SAG-díjátadón

rtl.hurtl.hu

2024. február 26. 14:02

Brie Larson megvillantotta a hasizmát elegáns pink ruhakölteményében, a SAG-díjátadón vonult fel Hollywood krémje. Nézze meg a vörös szőnyeg legjobb szettjeit!

Február 25-én átadták a Screen Actors Guild-díjakat, amikkel az amerikai színészszakszervezet jutalmazza az általa legjobbnak tartott filmes, illetve főműsoridőben sugárzott televíziós alakításokat.

A leghíresebb hollywoodi sztárok a legszebb ruháikban vonultak fel, Billie Eilish átlátszó, szexi nagypapamellényt vett fel, Selena Gomez hófehér, csillogó, testhez álló ruhát választott, de a show-t talán mégis Jennifer Aniston lopta el, aki rövid frizurát vágatott, és egy mélyen dekoltált, ezüstösen csillogó, pántos ruhakölteményt viselt. 

A SAG-díjátadó 1995 óta Hollywood egyik fontos díjátadó rendezvényének számít. A jelölésekről egy filmes és egy televíziós bizottság dönt, melyek mindegyike – évente véletlenszerűen kiválasztott – 2500-2500 szakszervezeti tagból áll. A díj megnyerését a későbbi Oscar-díjas győzelem indikátorának tartják.

Idén olyan színészek lettek díjazottak, mint Pedro Pascal, Robert Downey Jr. és Cilian Murphy. Barbara Streisand életműdíjat nyert.

Nyitókép: Reuters

 

#Videó#Külföld#Kultúra#film#díjátadó#egyesült államok#hollywood#Pedro Pascal#cilian murphy#robert downey jr#Barbara Streisand#vörös szőnyeg#divat#sztárok#filmsztár

Címlapról ajánljuk