Videó

Tavaly ilyenkor kiderült, mi történik egy képviselővel, ha meztelenül jelentkezik be az önkormányzati ülésre

rtl.hurtl.hu

2024. február 24. 8:29

A bukaresti 1. kerület önkormányzati ülésén tartották a névsorolvasást, amikor a képviselők nem várt látvánnyal szembesültek: egyik kollégájuk egy zuhanyzóban állt, még a víz is csöpögött róla, amikor bekapcsolta a kamerát. Alberto Caraian kollégái nevetése ellenére tovább nyomkodta a telefonját. Bár ne tette volna, mert újra és újra bekapcsolta a képet. Később hiába kért bocsánatot, távoznia kellett munkahelyéről. A felejthetetlen felvétel egy éve ezen a napon járta be az internetet.

A képviselő később az egyik közösségi oldalán esedezett bocsánatért. Azt írta, hogy a nagy rohanásban a technika ördöge néha túljár az ember eszén. Még arról is biztosított mindenkit, a melegvíz a saját kazánjából volt, és elnézést kért az incidensért, mindhiába.

A gandul.ro az esetet követően utánanézett a képviselő vagyonnyilatkozatának:  Alberto Caraian 2020 és 2021 között 135 ezer euró értékű lakást és 41 ezer euró értékű autót adott el, többek között az is kiderült, szereti a luxusnyaralásokat és "az oktatás előmozdítójának" tartja magát.

 Alberto Caraian az eset óta eltűnt a nyilvánosság elől. 

 

 

#Videó#ezen a napon#Híradó#bukarest#képviselő#meztelen#rtl#alberto caraian#Külföld

Címlapról ajánljuk