Videó

Az öregem azt kérdezte, hány kétdollárosom van – rendőrök szabadították ki a plüssjátékautomatába szorult kisfiút

rtl.hurtl.hu

2024. február 2. 13:46

Videón a pillanat, amikor a játékautomatába szorult kisfiút kiszabadították. Ethan Hopper a Hello Kitty játékoktól fellelkesülve bemászott, majd beszorult a plüssökkel teli gépbe. Az esetről sajtótájékoztatót is tartottak, ahol a 3 éves kisfiú egy plüss figurát kapott vigasztalásul a rendőröktől. Ethan édesapja is megszólalt.

Rendőrök szabadítottak ki egy plüssjáték-automatába szorult kisfiút. Az esetről készült felvétel futótűzként terjedt el az interneten.

Őszintén szólva először vicces volt. Nem tudtam megállni, hogy ne nevessek. Hogyan történhetett ez? Nem sérült meg, nem is volt szomorú, így könnyebb volt nevetni, látva, hogy mennyire élvezi

– mondta Timothy Hopper, a gyermek édesapja az eset után tartott sajtótájékoztatón.

Az apuka nem kezdett saját magától mentőakcióba, telefonon próbált segítséget kérni.

„Üzentem az öregemnek, aki megkérdezte, hány kétdolláros érmém van. Azt tanácsolta: próbáljuk meg visszanyerni őt. Ez azért elég vicces. De végül felhívtam a céget. Az üzemeltetők először nem is értették, mi történt. Azt kérdezgették, hogy mennyi pénz ragadt a gépben. A válaszom az volt, hogy „az egyetlen dolog, ami a gépben ragadt, a gyerekem – és szeretném visszakapni”.

A kisfiút végül Stuart Power rendőr emelte ki a gépből. Ő azt mondta: megbizonyosodott arról, hogy biztonsági üvegről van szó, ami tapasztalatai szerint mindig egyenesen leesik. Ezért arra kérték Ethant, másszon be a hátsó sarokba, és takarja el a szemét, amit a kisfiú örömmel teljesített. Behúzódott a sarokba, eltakarta a szemét, a rendőrök pedig összetörték az üveget, és biztonságosan kiszedték.

A gyerek apja azt is elmondta, hogy a család azóta elsétált más játékautomaták mellett is, ilyenkor Ethan a gépre mutatva csak annyit mondott: 

Ne aggódj, apa, nem csinálok többé ilyet.

Nyitókép: Reuters

#Videó#ausztrália#kisfiú#plüssállat#játékgép#játékterem#rendőrség#Külföld#vicces#sajtótájékoztató

Címlapról ajánljuk