Videó

Négy éve hunyt el Gesztesi Károly

rtl.hurtl.hu

2024. január 4. 4:55

Gesztesi Károly színész 2020. január 4-én kapott infarktust. A mentők majdnem egy órán át küzdöttek az életért, de már nem tudták megmenteni. A videóban megnézheti, hogy barátai, színésztársai, hogyan búcsúztak tőle. Gesztesi napokkal a halála előtt Koltai Róbertnek írt üzenetet.

Gesztesi Károly a Páratlan páros című előadást játszotta volna Szegeden, éppen a találkozópontra ment, ahonnan busz vitte volna tovább a társulatot. Nem ért el odáig. Beleznay Endre, Koltai Róbert és Nagy Sándor is beszélnek a színészről a riportban.

Gesztesi Károly 1988-ban végzett a Színház- és Filmművészeti Főiskolán. Utána budapesti és vidéki színházakban is játszott. Több sikerfilmben szerepelt. Ilyen a Valami Amerika vagy a Csak szex és más semmi. Gesztesi Károly az egyik legismertebb magyar szinkronszínész volt. A Shrek című animációs filmekben a címszereplő magyar hangja, de gyakran szinkronizálta Sylvester Stallonét is.

Ebben a videóban az egyik utolsó vele készült interjú látható:


Gesztesi Károly egykori barátnője Mattesz Csilla önmagát hibáztatta a színész halála miatt, a Fókusznak elmesélte miért:

 

#Videó#Belföld#gesztesi károly#meghalt#gyászhír#infarktus

Címlapról ajánljuk