Videó

Meddig tart a szex, mit bánunk meg életünk alkonyán, és mik a legbénább csajozós dumák? Az rtl.hu kedvenc videói 2023-ból

rtl.hurtl.hu

2024. január 1. 8:05

Kvízekkel teszteltük hírességeinket, megtudtuk, miért büszke rá Szabó Zsófi, hogy a testével keresi a pénzt, és hogy mit gondolnak a Szigeten bulizó külföldiek Magyarországról, valamint bemutattuk azt is, hogyan él most Cserey Gábor, aki egyedüliként nyerte meg a Legyen Ön is milliomos! fődíját még 2006-ban. Az rtl.hu csapata számtalan videót forgatott 2023-ban, a számunkra legkedvesebbek közül válogattunk.

2023-ban többször is kvízekkel tettük próbára a hírességeket. Nemcsak az RTL Híradó legendás műsorvezető-párosáról derült ki, mennyire ismerik egymást, de a sztárbarátnőkről is.

Mivel bosszantja fel Puskás Peti Dallos Bogit? Hogyan békül ki Gyuricza Dóri és Rácz Jenő? 

Puskás-Dallos Bogi és Rácz-Gyuricza Dóra évek óta szoros barátságot ápolnak, de vajon mennyi mindent tudnak egymásról? A barátnőket az rtl.hu kamerái előtt tettük próbára, ahol többek között arra is fény derült, hogy mivel szokta kiengesztelni Rácz Jenő Dórit, Bogi pedig azt is elárulta, melyik testrészét szereti a legjobban, és mivel nem tud megbarátkozni.


Mi Erős Antónia legidegesítőbb szokása? Hát Szellő István titkos szenvedélye? 

Erős Antónia és Szellő István már 25 éve vezetik közösen az RTL Híradóját. Ennyi év után valószínűleg már semmivel sem lehet meglepni őket egymással kapcsolatban, vagy mégis? Pontosan tudja-e egyik a másik cipőméretét, kedvenc ételét, és ismerik-e egymás legemlékezetesebb bakijait? 

Ezt az egyet bánom, amíg meg nem halok

Idős embereket kérdeztünk arról, mi az, amit megbántak az életükben, mit tanultak a hibáikból, és mit tanácsolnának a fiataloknak.
 

Szabó Zsófi: A testemmel keresem a pénzt, ez nekem iszonyatosan nagy dolog

Tudja, hogy megosztó a személyisége, és nehéz neki a hírnévvel megbirkózni – egyebek közt erről mesélt az rtl.hu-nak adott interjújában Szabó Zsófi. Azt mondta: eleinte azért fogyott, hogy lehessen gyereke, ám ez nem várt változásokkal járt. Például, hogy bikinimodellé vált, ami azért nagy dolog neki, mert évekig csak úgy jellemezték, hogy ő a szexi, de husi csaj. Szerinte aki ismeri, az szereti is őt, de tud nagyon hideg és elutasító lenni.

A szex reggeltől estig tart

„Mi kérem egy nagy, vibráló tojást használunk” – mondta az Annie Hall című filmben egy öregúr Alvy Singernek, aki egy veszekedés után feldúltan kérdezgette a járókelőket, hogy megoldást találjon saját párkapcsolati problémáira. Woody Allen nyomán mi a Margitszigeten kerestük a választ arra kérdésre, hogy ki hogyan tartja fent a tüzet a kapcsolatában.


„Az apád a Google vezérigazgatója?” – Íme a Sziget legbénább csajozós dumái

A Sziget fesztiválon rengeteg különböző nemzetiségű, kultúrájú és nézőpontú ember találkozik és ismerkedik meg egymással, egy azonban közös bennük: mindenki hallott már nagyon gáz csajozós szöveget. Mit mond egy olasz, egy francia vagy egy izraeli srác, ha ügyetlenül ismerkedik? Összegyűjtöttük a legbénább mondatokat, és még egy bűvésztrükköt is tanultunk, ami nem biztos, hogy minden nőt levesz a lábáról.


„Progresszív és nyitott” – ilyennek látják Magyarországot a Szigeten bulizó külföldiek, de van, akinek a sztriptízklubok jutnak eszébe


Az alkohol és a Sziget után általában a nyitottság és a bulizás jut eszükbe Magyarországról azoknak a fiataloknak, akiket a Sziget fesztiválon kérdeztünk. Orbán Viktor politikáját és az LMBTQ elleni kampányt ismerik, de amikor itt vannak nálunk, a saját bőrükön sosem tapasztalják ezeket. Van, akinek még mindig a gulyás ugrik be elsőként, de olyan is, aki „kis Las Vegasnak” látja Magyarországot.

Így él most a Legyen ön is milliomos! egyetlen győztese – ez történt a főnyereménnyel


Cserey Gábor 2006-ban megnyerte a Legyen Ön is milliomos! 40 millió forintos fődíját, ezzel ő lett az egyetlen magyar győztes a kvízműsor történetében. Ellátogatottunk az otthonába, hogy megnézzük, hogyan él az egykori nyertes, és mi lett az akkori főnyereménnyel. Cserey Gábortól még most is sokan tartanak, ha kvízjátékokról van szó, de annak nem örült, hogy a műsor után többen is lexikonnak használták. Azt is elárulta, megváltoztatta-e a 40 millió forint az életét.

#Videó#szabó zsófi#Kedvencek#szellő istván#videók#erős antónia#forgatás#sziget#utca embere#voxpop#szex#Kvíz#Játék#gyuricza dóra#puskás-dallos bogi#legyen ön is milliomos#ma

Címlapról ajánljuk