Videó

Úgy civódott Trump és Putyin, mint a friss szerelmesek – videó

rtl.hurtl.hu

2023. szeptember 18. 9:41

Donald Trump az aggódó nők Amerikáért nevű csoport rendezvényén azt mondta, ha ő maradt volna az elnök, akkor Vlagyimir Putryin nem támadta volna meg Ukrajnát, mert megfenyegette őt. Erről sajátos előadásmódjával beszélt Donald Trump, amit a fenti videóban meg is nézhet.

Beszédet mondott Donald Trump pénteken, méghozzá nem máshol, mint az Aggódó nők Amerikáért nevű csoport rendezvényén. Mint ahogy már eddig számtalanszor, most is elmondta, ha ő lenne az elnök, Vlagyimir Putyin nem támadta volna meg Ukrajnát, és mint ahogy számtalanszor, úgy most is elmesélte, hogy azért, mert konkrétan megfenyegette Putyint. Mire Donald Trump beszámolója alapján úgy civódtak egymással, mint a friss a szerelmesek. Trump egészen pontosan az alábbiakat mondta:

Mielőtt megérkeznék az ovális irodába, miután megnyertem az elnökválasztás, el fogom rendezni az Oroszország és Ukrajna közti szörnyű háborút. Ez soha, de soha nem történt volna meg, ha én lettem volna az elnök. Régebben beszéltem erről Putyinnal. Nagyon nyíltan beszéltem vele erről. A háború volt a mindene, de azt mondtam neki: Ne tedd meg, Vlagyimir, ne tedd meg, Vlagyimir. Nagy hibát követnél el. Mondtam neki pár dolgot, de Putyin azt mondta, ezt úgy sem tenném meg, mire én: de megteszem. Erre ő: nem, nem tennéd meg. Talán nem hitt nekem, de tíz százalékban szerintem hitt. Csak ennyi kellett. Én azt mondtam, ne tedd meg, aztán amint vége lett az elnökségemnek, az orosz katonák elkezdtek alakzatba rendeződni.

Ha mindezt az egykori elnök sajátos előadásában is megtekintené, akkor a fenti képre kattintva megteheti.

#Videó#Külföld#orosz-ukrán háború#donald trump#vlagyimir putyin

Címlapról ajánljuk