Amikor Csuti és Kulcsár Edina még mint álompár nyilatkozott a családi életükrőlKulcsár Edináék 2020-ban elárulták, hogyan hatott kapcsolatukra a gyerekek érkezése.
Videó

Amikor Csuti és Kulcsár Edina még mint álompár nyilatkozott a családi életükről

rtl.hurtl.hu

2023. szeptember 11. 15:37

Kulcsár Edina és Szabó András Csuti – akkor még mint egy pár – éppen három éve beszéltek arról, hogyan hatott kapcsolatukra két gyermekük születése. Kiderült az adásból, hogy a nagyobbik gyerek, Madox Bónak hívja apukáját. A Reggeli témája a jó alvás volt, de ehhez nem tudtak érdemben hozzászólni, mert a gyerekek érkezése óta nem volt részük benne. Meséltek arról is, hogy mennyire körülményes náluk az elindulás. Edina már az autóban ül, amikor Csuti még kávét főz – Csuti erről azt mondta, sose legyen ennél nagyobb veszekedésük. 

2022. januárban bombaként robbant a hír, hogy az álompár elválik. Napokkal később az is kiderült, hogy Edina G.w.M-ben, azaz Varga Márk rapperben találta meg új szerelmét, 2023-ban közös gyerekük is született.

Csuti nem sokkal a szakítás híre után nyilatkozott a Fókusznak, azt mondta, rengeteg még a megválaszolatlan kérdés, és olyan is akad bőven, amire nem válaszolna, hiába tennénk fel neki:

#Videó#kulcsár edina#Reggeli#medox#szabó andrás#csuti#család#házasság#válás#g.w.m#ezen a napon

Címlapról ajánljuk