Videó

Rubint Réka: Sok évnek kellett eltelnie ahhoz, hogy Norbi azt tudja mondani, büszke vagyok rád

rtl.hurtl.hu

2023. szeptember 4. 14:09

Hazánk legismertebb aerobicedzője, Rubint Réka mesélt arról, hogyan tudják megőrizni a tüzet a házasságukban Schobert Norbival, hogy miért volt hiányérzete boldog feleségként és édesanyaként, amikor már harmadik gyermekét várta. Azt is elárulta, mire tanították meg a nehézségek a magánéletben vagy épp a világjárvány alatt, és mit szólt ahhoz Schobert Norbi, hogy egyszer csak hazaállított és közölte: kivett egy sportcsarnokot. 

Amikor Rubint Réka és Schobert Norbi megismerkedtek egymással, Réka szinte a fitnesztermekben élt. Gyorsan megtörtént a lánykérés, majd a gyerekek is jöttek egymás után. Ekkor Norbi még mindent megtett azért, hogy távol tartsa a munkától a feleségét, aki a világ legboldogabb embere volt, mégis hiányzott valami az életéből.

Jött egy egyszerű válasz a tudatalattimból: hogy a Rubint Réka élete hiányzik. Azt mondta a légzésterapeutám, hogy Réka akkor leszel igazán boldog és akkor lesz teljes az életed, hogyha mered élni azt, amire vágysz.

Ezt követően találta meg Réka azt a sportcsarnokot, ahol immár 13 éve tart minden héten tömegeknek aerobic órát. Norbi először nem hitte, hogy párja meg tudja tölteni ezt a 300 férőhelyes helyszínt, de Rékában dolgozott az erő, hogy megszerezze férje elismerését. Éveknek kellett eltelnie, mire Norbi kimondta, hogy büszke rá, de addigra Réka ezt már pontosan tudta.

Ha nekem nem a Norbi a párom, akkor nem tudtam volna bejárni azt az utat, amit mellette bejártam. Ezeknek a mélységeknek és magasságoknak a megélése tette sziklaszilárddá a mi kapcsolatunkat

– mondta Réka és hozzátette, figyelnek arra, hogy rendszeresen randizzanak.

Lara és Norbi már nagyok, ezért Réka életében új feladat, hogy megtanulja elengedni a velük kapcsolatos szoros kontrollt. Bár szerinte teljesen más lányt és fiút nevelni, az anyai szívnek a védelmező ösztöne mind a két esetben ugyanolyan. Lara azonban az utóbbi években úgy érezte, másfajta nyomás is nehezedik rá, mint a testvéreire. Réka vágyott rá, hogy átadhassa neki a stafétát aerobic oktatóként, de Lara kamaszkorában erre határozott nemet mondott. A covid alatti közös tornázás azonban megváltoztatta a véleményét.

Mindig is azt gondoltam, mindegy, hogy mit fog csinálni bármelyik gyerekem, a legfontosabb, hogy olyan hivatást tudjon találni, ami nem munka számára. Mert az az ember, aki azt csinálja, amit szeret, egy napot sem dolgozik!

#Videó#rubint réka#edzés#házasság#schobert norbi#gyerekvállalás#nőiség#szépség#ma#Bulvár

Címlapról ajánljuk