Videó

Opitz Barbi elmondta, mit gondol a bögybográcsozós, sonkádi sonkás cikkekről

rtl.hurtl.hu

2023. július 24. 14:26

Opitz Barbi 2016-ban nyerte meg az X-Faktort, ha csak második lett volna, akkor az orvosi pályát választja az előadói helyett. Akkoriban még zárkózott lány volt, félt attól, hogy új embereket kell megismernie. Azóta ugyan sokat változott, de még mindig el tud bizonytalanodni abban, hogy szerethető-e. Az énekesnő Instagram-posztjait szemlézve mesélt az rtl.hu-nak a gyerekkoráról, a karrierjéről és a párkapcsolatáról, és arról is beszélt, hogyan hatnak rá az egyik kormányközeli portál szélsőségesen szexista címei.

Karrierje kezdetén még gyerekfejjel nézett szembe a népszerűséggel és az ismertség árnyoldalaival. Mostanra Opitz Barbi jobb emberismerőnek és jó embernek tartja magát.

Globális problémának tartja az önbizalomhiányt, amiben még neki is fejlődnie kell, és igyekezik támogatni ebben fiatal rajongóit is. 

Nagyon szeretnék egy kapcsolatban jó lenni, igazi nő lenni, mindig ennek szólt, ha nem voltam magammal megelégedve. Nyilván szeret a párom, ez nekem önbizalmat ad, az van bennem, hogy akkor valamit jól csinálok 

– mondta az énekesnő, aki azt állítja, a magánéletéből abszolút nem akart semmit „kitárni a világnak”, csupán szerette volna felvállalni a szerelmét.

A bulvárcikkek azonban nem csupán a párkapcsolatáról szólnak, az egyik kormányközeli vidéki lap például mintha sportot űzne abból, hogy minél szexistább, tárgyiasító címekkel számoljon be Opitz Barbi egy-egy fotójáról. Hogy mit gondol erről az énekesnő, kiderül az is fenti videóból.

#Videó#opitz barbi#önbizalom#párkapcsolat#X-Faktor#nőiesség#instagram#interjú#szexizmus#szon.hu#Kultúra#ma

Címlapról ajánljuk