Videó

Nyári Dia villantása, Árpa Attila pofonja és a mandulaműtétes Gáspár Laci – ezek voltak a nézők kedvenc sorozatjelenetei 2022-ben

rtl.hurtl.hu

2022. december 30. 10:10

Számos sorozat szegezte a nézőket a képernyő elé 2022-ben az RTL-en: forró pillanatok és vicces bakik az év legnézettebb jelenetei között.

Azt már régóta tudni lehetett, hogy az RTL+-on futó sikersorozatban ketten alakítják majd a A Király címszerepét, a fiatal Zámbó Jimmyt Olasz Renátó, az idősebbet pedig Nagy Ervin játszotta el. De vajon hogyan történt meg a váltás a két színész között? Az adatok azt mutatják, ez a kérdés igencsak foglalkoztatta nézőinket. Ha valaki esetleg még nem látta, vagy csak szeretné újra megnézni, most megteheti.


Nagy Ervin azonban nem csak A Királyban vitt főszerepet az RTL-ben, A Tanár című sorozatban az X-Faktoregyik mentora, Gáspár Laci is feltűnt mellette egy epizód erejéig. Laci a sztori szerint egy beteg énekest alakított, aki egy kórteremben feküdt Vasvári Szilárddal – Ervin karakterével.


Egy erotikával fűszerezett akciójelenet is igencsak lázba hozta a nézőket idén. Árpa Attila karakterét a Keresztanyu című sorozatban egy sztriptízbárban tartóztatták le, ahol még volt kedvese is kiosztott neki egy pofont, miután Mikola véletlenül megmarkolta a mellét. Attila azonban rutinos kaszkadőrként nem rettent meg a taslitól.


Pikáns pillanatokból sem volt hiány A Séf meg a többiek című sorozatban sem: Dobos Evelin élete első szexjelenetét forgatta le Jéger Zsomborral, de egyáltalán nem érezte magát feszélyezve. A végeredmény pedig magáért beszél.


A Hotel Margaretben is akadtak forró pillanatok: Alexa az interneten talált kompromittáló fotókat Gingerről, és ezeket azonnal megmutatta Bettynek (Nyári Dia), aki hatalmasat villantott a bikinis jelenetben. 


Az RTL+ egyik sikersorozata, A Nagy Fehér Főnök is tartogatott izgalmas perceket a nézőknek: a transznemű Brigi feltüzelte a tinifiúkat, amikor a tuning Lada rejtelmeibe vezette be őket az autószerelő műhelyben. A srácoknak kocsányon lógott a szeme, a lány pedig élvezte, hogy motiválhatja a fiúkat a tanulásra.


A mi kis falunk aktuális részei mellett népszerű tartalmunk a sorozat időről időre jelentkező bakiparádéja is. Kiemelt kedvenc volt, amikor Bánki Gergely az első nyelvbotlása után kuncogni kezdett, azonban Udvaros Dorottya és Csuja Imre nem zökkentek ki, és rezzenéstelen arccal folytatták a jelenetet.


Bár 2022-ben az Éjjel-Nappal Budapest véget ért, a záró képkockák megannyi kérdést vetettek fel. Vajon Lali és Virág happy end-je örökké tart majd? Joe felépül a motorbalesetéből? Ezekre a kérdésekre talán sosem kapjuk meg a választ.

#Videó#nagy ervin#bestof#gáspár laci#jelenet#Olasz Renátó#nyári dia#árpa attila#dobos evelin#csuja imre#udvaros dorottya#kamarás norbi#kármán odett#A Király#A Tanár#Keresztanyu#A Séf meg a többiek#Hotel Margaret#A Nagy Fehér Főnök#A mi kis falunk#Éjjel-Nappal Budapest

Címlapról ajánljuk