Videó

2022 legnagyobb összecsattanásai az RTL-en

rtl.hurtl.hu

2022. december 28. 14:53

Ahol nagy a tét, ott hirtelen a feszültség is hatalmas lesz, nincs ez másként az RTL közönségkedvenc műsoraival sem. Az X-Faktorban már a Válogatón annyira forrt a levegő, hogy Herceg Erika kiviharzott a stúdióból. A Konyhafőnök VIP legutóbbi évada Járai Máté és Rácz Jenő összeakaszkodásáról is emlékezetes marad, a színész például egyszer annyira kiakadt a sztárséfre, hogy közölte: minden megnyilvánulását provokációnak veszi. A Mestercukrászban pedig olyan erős indulatok törtek a felszínre, hogy ki kellett zárni egy versenyzőt. Íme az év legpaprikásabb jelenetei az RTL műsoraiból.

X-Faktor

Már a Válogatón tapintani lehetett a feszültséget a stúdióban, amikor az egyik produkció közben Herceg Erika megpróbálta felcsábítani Puskás Petit a színpadra, ő azonban hallani sem akart erről, és inkább menekülőre fogta. Aztán amikor ezek után a fiúk még arra biztatták az egyik versenyzőt, hogy vigye táncba az ettől idegenkedő Erikát, a női mentornál betelt a pohár.

Ne csináljatok már belőlem bohócot!

– fakadt ki, majd kiviharzott a stúdióból.


A verseny második helyén végzett Kiss Kevin már Táborban levette a lábukról a mentorokat, akik rögtön megkezdték a harcot a versenyzőért. „Kevin, kész vagyok tőled” – lelkendezett Erika, de Laci szerint Peti lett volna a megfelelő mentor a lovászfiú számára. Erika felkapta a vizet, és el is sírta magát.

Kimegyek, és befejezem ezt az egész műsort!


Erika később Gáspár Lacival és ByeAlexszel is összefeszült, amit Peti sem tudott már szó nélkül hagyni.

Ha lennének tányérok az asztalon, már röpködtek volna.

Celeb vagyok, ments ki innen!

A dzsungel nem csak a bőgőmajmok ordítozásától visszhangzott, hiszen a hírességek is többször egymásnak estek. Schumacher Vanda és Merci is kihúzták a gyufát a többieknél, de Janicsák Vecánál is elpattant a húr. Az énekesnő és Lengyel Feri összeszólalkoztak az egyik játék közben, amit Tallós Rita sem tudott szó nélkül hagyni. Veca gyorsan dühbe gurult, hiszen egyáltalán nem értette, Rita miért avatkozik bele a vitába.

Nem bírom a feszültséget, én már kinőttem ebből. Hagyj, kérlek!

– akadt ki Veca.


Curtis sem tudta magában tartani a haragját. Molnár Nini szerette volna a rapper tudtára adni, hogy soknak találja a csipkelődéseit, azonban Curtis nem volt hajlandó a modellre vesztegetni az energiáit, és keményen megmondta véleményét:

Ne kelljen már nekem egy lelki sérült, gazdag kislány agyszüleményeit kezelnem.


Nyári Dia és Schumacher Vanda vitájától is zengett a dzsungel.

Baromira azt érzem, hogy a Dia álszentkedik

– mondta a ValóVilág műsorvezetője, majd a veszekedés után sírva üzent legjobb barátnőjének a kamerákon keresztül.

A Konyhafőnök

A gasztroreality idei évadában Alföldy Anna és Maier Anikó többször is egymásnak estek. A Középdöntőben a feszültség annyira elharapódzott közöttük, hogy még Rácz Jenő előtt is üvöltöztek egymással. Később Anna úgy döntött, megpróbálja helyrehozni Anikó tortakrémjét, ám amikor a csapattársa tudomást szerzett Anna tervéről, szinte felrobbant kettőjüktől a konyha.

Megetetem vele a serpenyőt!


A desszertkészítés Frohner Fecón is rendesen kifogott. A fodrász magára vállalta az édesség elkészítését, azonban egy ponton úgy tűnt, nem készül el vele, ami teljesen kiakasztotta csapattársát, Ádámot. Ha ez még nem lett volna elég, Evelin a legfeszültebb pillanatban happolta el két percre a csapat konyhafőnökét. 

A Konyhafőnök VIP

Járai Máté egy ponton érezte, hogy Rácz Jenő ellene fordult, és személyes ügyeként kezeli, hogy kiejtse a versenyből.

Minden megnyilvánulását provokációnak éreztem

– fogalmazott, nem igazán elfogadva, hogy Jenő csak segíteni próbált neki.

Mestercukrász

Az édesszájú Konyhafőnök második évadában olyan történt, ami eddig még soha: az egyik versenyző olyan durván esett neki csapattársainak, hogy minősíthetetlen viselkedése miatt azonnal kizárták a versenyből.

Nyerő Páros

Muri Enikő úgy érezte, hogy Megyeri Csilla és Molnár Zsolti nem tartják őket Szabival egyenértékű játékosoknak, amikor visszatértek a villába. Az influenszer egyből észrevette, hogy megbántotta véleményével az énekesnőt, ezért leültek, hogy tiszta vizet öntsenek a pohárba, később azonban csúnyán összebalhéztak.

Azt hiszi, a Madáchban van

– mondta Csilla.


A Sugarloaf énekesnője később a saját párjának, Tóth Szabinak is nekiesett. Vitájuk annyira érdekfeszítő volt, hogy Béci már csak egy nagy tál popcornt hiányolt a mozihoz.


A hivatali játékban teljesen elszabadult a pokol. Béci szerint Bea rosszindulatú, és a játék előhozta belőle az igazi énjét. Törőcsik Dani kedvese igyekezett megvédeni magát egykori szövetségesével szemben, és kikérte magának a rapper szavait. A játék után Beának kifejezetten rosszul esett, hogy Dani a történtek után még nyitott volt Norináékra.

Nem kell nyalni a seggüket, mert rohadtul beleálltak a csajodba!

– szólt rá szerelmére, Dani pedig felháborodott, hogy barátnője meg akarja mondani neki, mit tegyen.

Házasodna a gazda

Imre nem számított rá, hogy ennyi férfival kell versenybe szállnia, hogy elnyerje Vera kegyeit, ezért inkább úgy döntött, hogy önszántából távozik. A gazdasszony utánasietett, hogy tisztázzák a történteket, azonban hangos szóváltásba keveredtek. Imre feltette a legfontosabb kérdést:

Ki fogja nekem az 550 eurómat megtéríteni, mert ennyibe került az utam?

Vera ekkor felkapta a vizet, és végleg kosarat adott a férfinek: „Jól van, Imre, pakolj és menj!”


Alfonz gazda Encit vitte magával az álomrandira Barcelonába. Az utazásból hazatérve a páros Budapesten találkozott Nádai Anikóval, hogy beszámoljanak neki az élményeikről és kettejük kapcsolatáról. A beszélgetés azonban csúnya fordulatot vett.

Nekem ennyi elég volt!

– fakadt ki Alfonz gazda, majd faképnél hagyta kiválasztottját.

#Videó#RTL Klub#vita#veszekedés#balhé#X-Faktor#celeb vagyok ments ki innen#konyhafőnök#Konyhafőnök vip#Mestercukrász#Nyerő Páros#Házasodna a gazda#ma

Címlapról ajánljuk