ValóVilág

Nem tudnak a ValóVilág lányainak megbocsátani a fiúk a 11,5 milliós bukta miatt

rtl.hurtl.hu

2024. július 18. 21:56

Hiába minden szép szó, a ValóVilág srácaiban mély sebet ejtett a 11 és fél millió forintos veszteség. Ezek a sérelmek az egész napot beárnyékolták, és Dorka kihívása csak újabb csepp volt a pohárban.

Keserűen ébredtek a villalakók. 11 és fél millió forinttal csökkent a nyereményalap, ami miatt a fiúk igencsak ki voltak akadva. Geri nem rejtette véka alá rosszallását, Reninek is elárulta, mennyire bántotta a lány döntése.

Kattints a képre, és nézd meg Geri magyarázatát!

75. rész összefoglaló

A reggeli összemordulás után felültek a villalakók a nosztalgiavonatra, és visszaemlékeztek arra, mit gondoltak először villatársaikról, amikor átlépték a luxusbörtön kapuját. Voltak, akik nagy barátságokra számítottak, viszont Geri vallomása mindenkit meglepett.

Ha érdekel, mit árult el a platinaszőke villalakó, kattints a képre!

Új hír

A nosztalgiázás után azonban új feladat várta a villalakókat: ezúttal a lányok a fiúkkal mérhették össze ügyességüket. A két darab három fős csoportot és a szabályok betartását Kikidi felügyelte, de szárazon végül senki nem maradt.

Kattints a képre, és nézd meg, mitől ázott el nemcsak minden villalakó, de a villa udvara is!

75. rész összefoglaló

Elérkezett az este, és ezzel együtt a Kihívás is, ahol Dorka kisebb hezitálás után Ádit nevezte meg párbajellenfelének. A kijelentés sok villalakóban hagyott kérdéseket, ezért a teraszon ülve alaposan kifaggatták Dorkát.

Ha érdekel, mit árult el a szőke villalakó, kattints a képre!

Nem tudnak a ValóVilág12 srácai megbocsátani a lányoknak, amiért ennyi pénzt vesztettek

Nem maradhatott el természetesen a támogatói csapatok kialakítása sem, azonban ezúttal fordult a kocka: a két párbajozó dönthette el, kit szeretne a csapatában látni. Utolsónak Kikidi maradt, aki azonban szabadon választhatott, melyik párbajozó mellé áll.

Kattints a képre, és nézd meg, hogyan döntött a villa bölcse!

75. rész összefoglaló

A csapatok megszületése után végleg kettészakadt a villa. Még az esti buliban is külön kellett tölteniük az időt a párbajozóknak, habár támogatóik lehetőséget kaptak, hogy szabadon mozogjanak a két buli között. Végül Dorka hamar magára maradt, és inkább takarítással foglalta el magát, hogy kevésbé zavarja a többiek jókedve.

Ha szeretnéd tudni, mi történt az esti buliban, kattints a képre!

75. rész összefoglaló

A következő részben Dorka és Ádi a Párbajra készülődés mellett mindent belead, hogy növelhessék a nyereményalapot.

Kattints a képre, és nézd meg a ValóVilág12 következő adásának előzetesét!

75. rész összefoglaló

Kövesd a ValóVilág12 villalakóinak mindennapjait élőben az RTL+ streamingfelületén!

#ValóVilág#valóvilág12#vv12#12. évad#összefoglaló

Címlapról ajánljuk