ValóVilág

VV Dudu a kiesése után üzent VV Noéminek: őt már csak VV Dorka érdekli

Borda TamásBorda TamásEndrődi DominikEndrődi Dominik

2024. július 16. 10:56

A magát szexfüggőnek tartó Dudunak a beköltözése előtt a csajozás volt az élete. Mivel az elmúlt egy évben „ágyból ágyba járkált”, valószínűnek tartotta, hogy ez a villában sem lesz másképp. Elsőként Noémihez került közel – aki a kiesése után elárulta, hogy kételkedett a srác őszinte érzelmeiben –, később pedig Dorkához. Dudu most tiszta vizet öntött a pohárba, a Dorkához való kapcsolatáról és a jövőbeli terveiről is mesélt az rtl.hu-nak, majd azt is elárulta, mi volt az első dolga a kiesése után, és ki az a másfél éves kisfiú, aki neki a mindenséget jelenti.

Noémi a ValóVilág12 legelső Párbaján búcsúzott a villától. Az rtl.hu-nak adott interjújában elárulta, hogy a jövőben miért vesz vissza az önbizalmából, majd a Duduhoz fűződő érzéseiről is mesélt.

Dudunak magyarázatot kell adnia, hogy ez most igaz volt-e, őszinte volt-e. Ezekre szeretnék választ kapni.


A kétségek között tipródó lánynak közel másfél hónapot kellett várnia, de végül megkapta a választ, ugyanis a ValóVilág12 ötödik párbaján Ádi hatalmas fölénnyel, több mint 80 százalékkal tért vissza Duduval szemben a luxusbörtönbe.

Kattints a képre, és éld át újra Ádi győzelmének pillanatát!

VV Dudu választ adott VV Noéminek, őt már csak VV Dorka érdekli

Kövesd a ValóVilág12 villalakóinak mindennapjait élőben az RTL+ streaming felületén!

#ValóVilág#valóvilág12#vv12#12. évad#vv dudu#kiesés#interjú#érzelem#szerelem#párkapcsolat#vv dorka#nyeremény#család#testvér#szex#függőség#csajozás#vv noémi#reakció

Címlapról ajánljuk