ValóVilág

Dúl a szerelem a ValóVilág12 villájában: de ki kivel turbékol?

rtl.hurtl.hu

2024. június 22. 14:26

Az összezártság könnyen utat nyit a testi vágyaknak és a mélyebb érzéseknek is, így nem csoda, hogy a villában folyamatosan dúl a szerelem, habár a párok gyakran váltakoznak. Most összegyűjtöttük, hogy hogyan alakultak eddig a párkapcsolatok a ValóVilág12-ben.

Valen és Dorka

Már a beköltözés napján felizzott valami a két villalakó között, és kapcsolatuk stabilan épülgetett a villában. Azonban ahogy egyre közelebb kerültek egymáshoz, több és több hajszálrepedés jelent meg kapcsolatukban. Végül egészen odáig fajult a dolog, hogy a közös gyerekek tervezése helyett Valen csípősebbnél csípősebb megjegyzéseket fűzött Dorka megmozdulásaihoz.

Miután kiesett, Valen ellátogatott az rtl.hu stúdiójába, és mesélt kicsit arról, hogyan is élte meg a villatársával kialakult románcot.

Valen és Vera

Miután Dorkával elváltak útjaik, Valen nem vesztegette az időt, és Vera felé kezdett el nyitni. Miután kiderült, hogy a lány és Dudu között mi történt, Valen privát beszélgetésre invitálta Verát a nyugiba, ahol azt is elárulta neki, hogy látna közös jövőt a lánnyal. Vera hamarosan következő Párbaja azonban rövidre vágta kettejük ismerkedését.

Dudu és Vera

Már a stúdióban Megyeri Csilla is megjegyezte, milyen jó párost alkotna a két villalakó, amikor eljött a beköltözés ideje. Annak ellenére, hogy Vera azt mondta kisfilmjében, hogy szeretné elkerülni a pasizást a villában, az első este Dudu karjaiban aludt el, később pedig kiderült, hogy több is történt, mint romantikus összebújás. Annak ellenére, hogy Vera mindent tagadott volna, Csaszi late night show-jában lehullott a lepel kettejük titkáról.

Dudu és Noémi

Dudu azonban nem maradt meg Vera mellett, hanem inkább Noéminak kezdett el udvarolni, aki hamar bele is habarodott a fiúba. Csendes és rövid, de csókokkal gazdag kapcsolatuknak végül Dorka és Noémi párbaja vetett véget, ahonnan Noémi már nem térhetett vissza a ValóVilág12 villájába.

Dudu és Dorka

Dorka, miután visszatért a Párbajról, látványos változáson ment keresztül. Ez Dudu figyelmét sem kerülte el, és lassan elkezdődött szorosabbra fűződni kettejük viszonya. Hamarosan el is csattant az első csók, amit nem sokkal később egy vallomás is követett. Kapcsolatuk jelenleg a mindent elsöprő szerelem fázisában jár, már a kinti folytatásról is beszéltek, de vajon kitart majd szerelmük a fináléig?

Noémi ismét az rtl.hu stúdiójába látogatott, ahol reflektált korábbi érzéseire, illetve Dudu új párjáról is elárulta véleményét.

Reni és Geri

A ValóVilág12 legstabilabb párosa egyértelműen Reni és Geri, akik már lassan több mint másfél hónapja vannak együtt. Kapcsolatuk elején nem hirdették különösebben, hogy mi folyik köztük, de az idő múlásával sokkal komolyabb dolog alakult ki köztük, mint a villa első gerlepárja, Valen és Dorka között. A kisebb viták ellenére párosuk kitart, és az ágyban is hamar megtalálták a közös hangot, villatársaik legkisebb örömére. Az utóbbi pár napban azonban fel-felütötte a fejét a féltékenység, különösen, amikor Geri a testnevelés órát tartó tanárnőről kezdett áradozni.

Giada és Ádi

A villa megmondóembere és legnagyobb taktikusa között furcsa kapcsolat alakult ki. Habár Ádi minden porcikájával tagadja, hogy érzelmeket táplál Giada iránt, amióta Vera és Csaszi elhagyta a villát, a lány a legnagyobb szövetségese, és rendszeresen látni őket összebújva ücsörögni a villa valamelyik sarkában. A helyzeten nem segít, hogy többször is csókolóztak már, habár Ádi szerencséjére mindig volt valamilyen kifogás – a buli hevében, feladat teljesítése miatt vagy a többiek unszolására. Vajon lehet még kapcsolat a kettejük szövevényes történetéből?

Csaszi és Vera

A két ex-villalakó között folyamatosan forrt a levegő, ami a többieknek is feltűnt. Nemcsak a tervek szövögetésében segítettek egymásnak, hanem az érzelmi hullámvölgyek túlélésében is. Azonban amire nem számítottak, hogy a képernyő túloldalán Csaszi barátnője árgus szemekkel figyelte párját, és végül az ajándékként beküldött ruhákban üzent szerelmének. Csaszi ezután visszább vett abból, ahogyan Vera felé közeledett, de a Párbaját megelőző esték bulijain újra egyre közelebb került a lányhoz, míg végül egy ágyban töltötték az estét. Nem tudni, hogy a barátnője iránti szerelem vagy a bűntudat miatt, de másnap Csaszi feladta a játékot, és egyedül hagyta Verát a villában.

Kövesd a ValóVilág12 villalakóinak mindennapjait élőben az RTL+ streaming felületén!

#ValóVilág#valóvilág12#vv12#12. évad#párkapcsolat#vv dorka#vv valen#vv dudu#vv noémi#vv vera#vv geri#vv reni#vv csaszi#vv ádi#vv giada#szerelem#szakítás

Címlapról ajánljuk