ValóVilág

Hivatalos: VV Csaszi feladta a játékot, elhagyta a ValóVilág12 villáját

rtl.hurtl.hu

2024. június 8. 19:28

A vasárnap esedékes párbaj előtt Csaszi úgy döntött, feladja a játékot, és elhagyta a villát. Szombat este ezért újabb kiválasztáson dől el, kinek kell párbajoznia.

Csaszi könnyeivel küszködve már a megelőző este buliján arról beszélt villatársainak, hogy nem érzi úgy, hogy bent a helye a villában. A többi villalakó próbálta meggyőzni a maradásról, de ő hajthatatlan volt, így szombat reggel Megyeri Csilla személyesen ment be, hogy a ValóVilág szabályainak megfelelően megerősítést kapjon Csaszitól a feladást illetően. Kiderült: döntése végleges, ezért Csaszi a mai nappal elhagyta a villát.

Én azt gondolom, jó döntést hoztam. A kinti életben jelen pillanatban fontosabb dolgaim vannak, a páromnak ma van a születésnapja, nagyon sok eseményét kihagytam már különböző okok miatt, foci miatt, más egyéb dolgok miatt. Azt gondolom, ezt most nem hagyhatom ki, és jobb lesz nekem kint

– nyilatkozta Csaszi.


A vasárnapi Párbajon Csaszi Kikidivel küzdött volna meg a bentmaradásért, azonban mivel feladta a játékot, szombat este az Összefoglaló után az RTL+-on újabb Kiválasztásra kerül sor, ahol eldől, ki lesz az új Párbaj-jelölt.

Kövesd a ValóVilág12 villalakóinak mindennapjait élőben az RTL+ streaming felületén!

#ValóVilág#valóvilág12#vv12#12. évad#vv csaszi#párbaj#feladás#párkapcsolat

Címlapról ajánljuk