Z-GENERÁCIÓ: exkluzív műsor a ValóVilág11 nemzedékérőlA ValóVilág játékosainak korosztálya – a Z-Generáció – igencsak nehezített terepen mozog, ami a konfliktuskezelést, az érzelmek megfelelő kinyilvánítását vagy épp a mindennapi kapcsolatok működtetését illeti. A műsorban Puskás-Dallos Peti szakemberekkel beszélget, egyebek közt arról, hogy mi minden van hatással a fiatalokra, hogyan lehet ezeket kezelni, és miként fejleszthetik a kommunikációt, valamint a társas kapcsolatokat egymás között. Figyelem Szülők! Önök is hasznos tudásra tehetnek szert a műsor révén. Szakértőink: Gaál Viktor pszichológus, Dr. Guld Ádám médiakutató és Dr. Székely Levente, az Ifjúságkutató Intézet igazgatója.
ValóVilág

Z-GENERÁCIÓ: exkluzív műsor a ValóVilág11 nemzedékéről

rtl.hurtl.hu

2022. december 22. 6:54

A ValóVilág játékosainak korosztálya – a Z-Generáció – igencsak nehezített terepen mozog, ami a konfliktuskezelést, az érzelmek megfelelő kinyilvánítását vagy épp a mindennapi kapcsolatok működtetését illeti. A műsorban Puskás-Dallos Peti szakemberekkel beszélget, egyebek közt arról, hogy mi minden van hatással a fiatalokra, hogyan lehet ezeket kezelni, és miként fejleszthetik a kommunikációt, valamint a társas kapcsolatokat egymás között. Figyelem Szülők! Önök is hasznos tudásra tehetnek szert a műsor révén. Szakértőink: Gaál Viktor pszichológus, Dr. Guld Ádám médiakutató és Dr. Székely Levente, az Ifjúságkutató Intézet igazgatója.

#ValóVilág#valóvilág11#puskás-dallos peti#vv11#11. évad#Z-Generáció#konfliktuskezelés#érzelem#kommunikáció#szakember#gaál viktor#dr. guld andrás#dr. székely levente

Címlapról ajánljuk