ValóVilág

Laci a harmadik Párbaját is megnyerte

rtl.hurtl.hu

2015. február 22. 20:50

A facért a bosszúszomj vitte vissza az előző Párbajról, de estére már ez csak egy fűszer volt ahhoz a célhoz, hogy megnyerje a játékot, magért és Edináért is. A ValóVilágok történetének legizgalmasabb, leghangosabb és legaktívabb Párbaján a résztvevők hihetetlen küzdelemről és szókincsről tettek tanúbizonyságot.

Most már minden feladat, minden mozdulat a hetek óta várt Laci-Fanni Párbajról szól. Kapják is a feladatot, hogy támogatóik segítségével alakítsák ki a saját párbaj-stratégiájukat, Fanni nemigen kér belőle, szerinte a másik banda aljas és undorító, ő meg inkább maradna cukinak, higgadtnak, meg vannak még dolgok, amiket fel tudna hozni Laci ellen, de nem jut eszébe. Bízzunk benne, hogy a Párbajig csak beugrik. Egyelőre ez az alaptézis:
 

A legjobb stratégia, ha nem vagy olyan, mint ők.

 

Ezután Dennis kitalálja a tuti tervet: add magad, legyél cuki! Mi lenne ezzel a lánnyal ilyen stratégiai tanácsadó nélkül?





Főként mikor közli vele, hogy hiába rágják itt át a dolgokat százszor, ott a felfokozott szituban, amikor tombol a közönség, amikor meglátja a szeretteit, úgyse jut majd eszébe semmi. A másik tábor is tanakodik, hogy mi mindent lehet felhozni Fanni ellen. Dóri, Robin, Laci egyértelműen a lány stílusát ekézik. Mindig ellentmondásban van önmagával, amire azt mondja, hogy leszarja, az érdekli a legjobban. Mindenkivel gusztustalanul beszélt, és Robin szerint a legjobb „jelző rá”: nem lehet vele együtt élni. Csak kizárólag Dennisnek köszönheti, hogy a játékban ideáig eljutott. A komisz meg úgy érzi, hogy Laci részéről gyávaság, hogy egy nőt hívott ki. Mintha ez a finisben még számítana.

Megkezdi a Bermuda FM az első sugárzását, Laci a bemondó, a téma: Dóri és Fanni viszály. Először is örülünk, hogy Dórit még betegen is mikrofonvégre lehetett kapni, majd belefog a viszonyok elemzésébe. Robinnal elvan, most már Lacival is. Eközben a nappaliban a hallgatóközönség azonnal reagál rá. Fanni kibukik, hogy még egy ilyen napraforgót: egy héttel ezelőtt még hogy szidta Lacit is meg Edinát is. Megvédheti magát az adásban, ő a következő vendég, azonnal ekézi a címlaplányt. Robin kérdi Dennist, szerinted, ki jön vissza? A komisz gondolkodás nélkül rávágja: a tündérfalvi, ez egyértelmű. Próbálja felnyitni Robin szemét, hogy Laci Dórival eléggé egy húron pendülnek.

A következő műsorban Robin és Fanni a vendégek. Az édibédit a színjátszásról faggatja a facér. A lány kijelenti, hogy ő műbalhét soha nem kreált. Mondja, mondja a magáét, hogy ő benne megbízhatott Dóri, a címlaplány kiakad, bízni, benned?
 

Köpsz egyet, aztán aláállsz!
 

A címlaplány minden szóban talál kikötnivalót, és egy az egyben rázúdítja Dennisre. Ismét Dóri a vendég, újrakezdődik az egész: kezdetben kívül-belül szépnek tartottam Fannit, aztán rájöttem, hogy belülről igencsak rossz. Különben ennyi rosszat másra nem tudna zúdítani. Fanni nem bírja tovább már sírva üvölt Dennisnek, hogy mennyi trutyit kapott, ő ápolta Dórit beteg állapotában, erre ezt kapja cserébe. Dennis kiabálva nyugtatja meg, hogy ne aggódj, látom én, hogy milyenek, engem is idegesítenek.

Fanni harmadjára is átöltözik, és új sminket is tesz magára. Jön a sulihetes-lilakendős-sztori, hogy ha annyira ki akart menni párbajozni, miért is küzdött annyira azon a héten a lila kendőért? Ködösít, hogy a tudását akarta bizonyítani. Közben Dennis előveszi Dórit, hogy te eddig rühellted Lacit, most meg már haverok vagytok, hogy is van ez? Dühös voltam, de már egy ideje beszélgetünk. Dennis megvádolja, hogy szerinte ez egy igenis jól átgondolt taktika volt: ahhoz húzott, aki erős.

1111 a Tündérfalvi FM is megkezdi első, kísérleti adását, aminek - ki nem találnánk - Fanni a műsorvezetője. Lacit köszönti először, megdicséri, hogy ki van bikkantva a facér. Szerinted hogy jutott el a mi kapcsolatunk ideáig? Laci: minden csoda három napig tart, ilyen volt a cuki éned is. Ahogy bejött Zsu, kiment Vikcsu, úgy változott át a lány is, meg ezzel egyideőben Laci képe is Fanniról:
 

Egy seprű kéne alá, és repülhetne a Villa felett.
 

Fanni védi magát: ilyen vagyok, az is én vagyok satöbbi. Az édibédi szerint nála az vágta ki a biztosítékot, hogy a facér bezárta a szaunába hat órára. De az azért volt, mert belemártottad Edina fogkeféjét a budiba - érkezik Lacitól a gyors reakció. Amúgy meg a többiek is úgy gondolták, hogy megérdemelted! Érkezik Dennis a stúdióba, kérdezi Fanni, hogy jogos volt a szaunás bünti? A komisz szerint ennél aljasabb húzást elképzelni se tudna. Dóri bent puffog a házban, hogy ha továbbra is kapja az ívet Fannitól, ő inkább leveszi a fülest a fejéről és kijön. Felvértezve tart a nyugiszoba felé, ahol Fanni így vezeti fel vendégét: jöjjön az, aki bármit megtesz, hogy nyerjen. Kérdezi a tündérfalvi a címlaplányt, hogy mi történt köztünk? Dóri már nem érti, hogy jutottak eddig. Minden szavába belevág az alkalmi bemondó, hogy ilyen sunyi, meg olyan aljas, Dóri próbálja védeni magát:
 

Nyugodtan mondj rám ilyeneket, legalább ezzel vissza tudok élni!
 

Most azért húzol Lacihoz, mert tetszik? Nem, most azért beszélek vele, mert jobb köztünk a viszony. Régen azért is gondoltam rosszindulatúnak őt is, Edinát is, mert duruzsoltál a fülembe, hogy milyenek, de aztán rájöttem, tévedtem velük kapcsoltaban, és már megbántam, hogy így bántam a párral.
 

Mióta megláttad a pénzes bödönt, elkezdtél teperni.

Fanni, te nem tündérfalvi vagy, hanem szánalomfalvi!
 

Szájalnak, szinte ugyanazokkal vádolják egymást, amiket az elmúlt egy hétben már hallhattunk nem is egyszer.





Addig-addig megy a szitkozódás, az ádáz cicaharc, amíg Dóri megelégeli, és betartja ígéretét: feláll, és ott hagyja a tündérfalvit.

Nyugiszoba, a villalakók bekeretezett képei, ezeknek lehet gyónni. Vagyis, itt elmondhatják, amit megbántak a párbajozók. Laci Dennis képének elmondja, hogy bánja, amiért lekéményeprőzte, Dórit azzal bántotta meg, amikor a harmadik nap ittasan csúnyán beszélt vele, de ha ez kellett ahhoz, hogy összejöjjön Edinával, akkor viszont megérte. Robin képének meggyónja, hogy azt sajnálja, hogy melegnek titulálta a fiút. Fannival kapcsoltban egyetlen egy oltás jutott eszébe, amit sajnál. Csoda, hogy legalább egy eszébe jutott.

Fanninak ugyanez a feladata: Robin képének azt mondja, hogy sajnálja, hogy azt mondta neki, hogy utálja, mint a szart. Lacit továbbra is egy nagyképű, flegma trógernek tartja. Dórit sajnálja, hogy így alakult, bár Fanni az első nap látta, hogy a címlaplány nem őszinte. Dennis képének megvallja, hogy többet érez iránta, mint amit mond. Sok mindent le kellett magában zárnia, ezért nyitott nehezen felé. És bánja az arconköpést, meg amikor csúnyán beszélt vele.

Kezdődik a Párbaj, Lilu és Bence spannolja picit az este főszereplőit, kérdik a pirosba öltözött, neonban feltöltődött Fannit, hogy ha esetleg nem tér vissza, lemondhat a szoliról is, ebbe vajon belegondolt a tündérfalvi? A lányt nem kell félteni,
 

Lilu, ha beletesztek egy vödör szarba, onnan is kimászok.
 

Laci búcsúzik a társaitól: Dóri, ha nem én jönnék vissza, tudod, mi a dolgod. Fanni cukiskodik, hogy mi meg úgyis mindjárt talizunk, Laci odadünnyögi, hogy „sajnos”, meg se várja a gongszót, már indul is ki a „küzdőtérre”. Mialatt kiér, láthatjuk újra a bulis Lacit, a szerelmes Lacit. Állítása szerint, az eddigi Párbajok közül most a legnyugodtabb, és most érzi, hogy ő megy vissza.

Fanni is búcsúzkodik, Dóri, ha visszajövök, lesz fight, készülj! Dennistől már könnyek közt mond búcsút, majd az ő legjobb pillanatait is láthatjuk: az úszósapkás büntetéstől a csirkepucoláson át a klipforgatásig. Megérkezik a stúdióba, fél lemenni a lépcsőn, Bence segítségét kéri, meglátja édesanyját, ujjong, visít, itt mindenki halkít a tévéjén. Szinte meg se várja a műsorvezetők kérdését, már szórja is az átkokat Laci fejére. A facér rendkívül higgadtan reagál, és másodjára is megjegyzi a tündérfalvinak, hogy az a három fél vodka nem kellett volna.

Fanni vállalja, hogy bátorításként ivott kicsit, nem szégyelli. Ki részéről volt taktika a szex és a szerelem? Laci lehúzza, hogy a tündérfalvi néhány nap után széttette a lábát, majd kijelentette, hogy ez csak taktika volt. A közönség hurrog, Fanni csendre inti őket. Olyan szájkarate kezdődik, amit a ValóVilágok Párbaja során még nemigen hallhattunk és láthattunk.

Kortesbeszédek: Robin mondja Lacinak, azzal kezdi, hogy ezt a szituációt ő se gondolta volna, de hát ez a meglepetések játéka. Küldjék vissza a szerelmes, bajusznélküli botrányhőst. Dennis egy hellószia Valenciával indít, és kéri a tündérfalvi embereket, hogy szavazzanak az ő kis cuki hárpinátorára.

Még az utolsó szó jogán kérik a nézők szavazatit. Laci azzal indokolja, hogy neki kell visszamenni, mert még vannak lezáratlan ügyei. Fanni sikít, és szeretne továbbküzdeni magáért, a családjáért.

A ValóVilág7 történetében ezen a Párbajon érkezett a legtöbb szavazat. A végeredmény pedig 44,62% - 55,38%, és Laci harmadjára is győztesként tér vissza a Párbajról.
Fanni keservesen sír, Lilu vigasztalni próbálja, Bence meg Lacit próbálja a Villa ajtajához terelgetni.





Amíg mindenki megnyugszik, visszanézik együtt Fanni legszebb pillanatait. Laci visszatér a Villába, megjegyzi, hogy Maci nem is fogyott olyan sokat, és annyi szavazat érkezett, hogy még közjegyző is kellett az összeszámláláshoz... Laci, csak szólunk: közjegyző mindig van!

Fanni pedig első interjúját az rtl.hu-nak adta, ahol már nem sírt, nem kesergett, hanem hozta a vidám, tündérfalvi édibédit, akin 99 napon át hol nevettünk, hol megbotránkoztunk.

#ValóVilág#indulatok#fanni#laci#párbaj#dóri#lilu#bence#kiabálás#harc#tündérfalvi#rádiózás#dennis#robin#feszültség#viszonyok

Címlapról ajánljuk