ValóVilág

Edináék kiakadtak Robinra

rtl.hurtl.hu

2015. február 9. 22:00

A vasárnapi Kiválasztás váratlan fordulata után Edina és Laci sokkos állapotba került. Mindenkit hibáztatták a történtekért, de leginkább Robint, akitől ez szerintük különösen gerinctelen húzás volt.

Farsangi bulit tartottak a Villában. A lakók jelmezekbe bújva partyztak, bár a bulihangulat nem volt felhőtlen.



Dóri elspájzolt magának egy kis piát, mert nem akarta, hogy a fiúk egyből „cápázzanak” és rámenjenek az ő italukra. Fanni nem nagyon akart inni, hiszen az alkohol puffaszt és hizlal, de a saját rézét Dennisnek elkérte volna. Dóri viszont Dennisnek már nem akart adni, amin a komisz elég rendesen megsértődött. Fanninak egy másik dolog esett rosszul barátnőjétől, akit hiába kérdezgetett egész este, hogy mi baja van, nem akarta neki elmondani, majd Edina előtt sírta el magát.



Később a szerelmesek szokásukhoz híven pisilés közben beszélték meg a történéseket.
 

„Te sose szeretted a Dórit, ugye? Nem.”


Arra jutottak, hogy Dóri fura és nem az ő világuk. A dolog viszont ennyivel nem ért véget, másnap ennek még bőven volt folytatása.



Közben Edináék is romantikáztak, csak úgy egymás között:


„Megígéred, hogy nem hatolsz be?”


Majd Laci az első szerelmes számnál zokogni kezdett Edina vállán.

Másnap reggel leckét adtak a villalakók abból, hogy hogyan kell egy banális ügyből óriási vitát kerekíteni. Egészen pontosan egy pohár alkoholon sikerült összevesznie Dórinak és Fanniéknak. Dennis nehezményezte, hogy Dóri a farsangi bulin nem adott neki piát, de ahelyett, hogy szóvá tette volna neki, inkább csak Fanninak puffogott miatta. Dórinak viszont abból lett elege, hogy pont annak a két embernek kell állandóan bizonygatnia a szeretetét, akik a legfontosabbak számára.
 

„100-ból 99-szer adok, egyszer nem, és máris nem tudja hova tenni?!”


Megunta, hogy ő bármit is tesz gyanús, így nekiment az éppen ébredező Fanninak, akit szinte szóhoz sem hagyott jutni.



Később Dennis is megkapta a magáét, aki sztokius nyugalommal csak annyit kérdezett:
 

„Téged elvittek az ufók?”


Dóri ezegyszer felszívta magát, sőt azt sem bánja, ha a játék végéig egyedül marad, de ezt nem csinálja tovább.

A Kiválasztás eddig soha nem látott, drámai fordulatot hozott.
Edina szabályszegés miatt már korábban megkapta a kék kendőt, a lakók pedig Lacira tették a legtöbb jelet, így a szerelmespárnak egymás ellen kell majd párbajoznia. Az eredmény után Laci és Edina sírva borultak egymás nyakába, de a hangulat a Villa más részein sem volt sokkal jobb. Az udvaron Edináék elővették Robint, akit szinte egyszemélyben tettek felelőssé a helyzetért.

 
„Ez egy gusztustalan, hányinger döntés volt tőle”


Szerintük csak azért hozta meg ezt a döntést, mert Dóri egész nap a nyakára járt és erről győzködte. A prédikáció megtette hatását, Robin ugyanis elég rosszul érezte magét a történtek után. Dóri és Dennis is próbált volna a lelkére beszélni, a komisz szerint mindenképp Laci ment volna Párbajra, hiszen szavazategyenlőség esetén ő úgysem Fannit küldte volna.

 

Dóriék közben azon kezdtek el agonizálni, hogy így ki mögé álljanak majd be. Fanni előre bocsátotta, hogy ez nehéz döntés lesz, mert, ő szíve szerint egyikükkel sem akarna tovább együttélni. Dóri erre meglepő választ adott, ő bizony inkább Laci mögé állna be.
 

„Ebben most a Laci az áldozat”

 
Ha még több részletre kíváncsi vagy, nézd vissza a teljes adást az RTL Moston.

 
#ValóVilág#konfliktus#dennis#dóri#farsang#fanni#robin#edina#laci#párbaj#rtlii

Címlapról ajánljuk