ValóVilág

Kemény Párbaj elé nézünk!

rtl.hurtl.hu

2015. január 28. 22:10

Dennis sokat vívódott, végül eldöntötte, hogy kit hív ki. Nem könnyítette meg a dolgát, hiszen elég kemény ellenfelet választott magának. De nem csak Kihívás volt ma, parázs vitából és szerelmes szenvedésből sem volt hiány.

A villalakók névtelenül levelet írtak arról, hogy kinek kellene szégyenkeznie a viselkedése miatt. A többség Fannit találta érdemesnek erre a címre, aki a szanua-száműzetése után ugyan kissé rezignáltan vette tudomásul a bántásokat, de később elárulta, hogy azért nem teszi magát egykönnyen túl a történteken.
 

„Senkinek nincs joga ítélkezni a másik felett, azt csak Isten teheti meg”

Laci és Edina minden Fannit ócsároló levél után egyetértően bólogatott, sőt Edina még meg is fenyegette Fannit, hogy kiviszi magával párbajozni. Lacit is szapulták egy páran, főleg a „féreg viselkedését” emelték ki és azt, hogy Edinával is csak érdekből van együtt.
Fanni később Dórit és Dennist kérdezgette, hogy tényleg ennyire undorító-e, de a többiek szerint Laciék egyszerűen csak rászálltak most.
 

„Úgy érzem magam, mint Baukó Éva a Celeb vagyok, ments ki innenben”


Közben Edina és Dani a hálóban dohogtak, hogy Dennis már megint lapított, mint szar a fűben, nem állt ki a véleményéért és Fannit sem védte meg.
 

„Na itt jön ez a törpe fos”


Ez a kedves becézés Edinát illette, majd Fanni kifejtette a véleményét az alacsony emberekről, hogy utálja őket, mert rosszindulatúak, bár nem mindegyik, mert például anyukája is kisnövésű.

A zászlófelvonással elkezdődött a fürkész hét. Edina viszont egész reggel csak az alkalmat leste, hogy végre beszélhessen a Robinnal, mert a múltkori jelrakását még mindig nem emésztette meg. Nem érti, hogy vele miért vállalja fel a konfliktust, amikor ugyanezt Dennisszel vagy Fannival nem teszi meg. Robin viszont úgy érzi, hogy Edina kerüli őt és kettesben már nem is lehet vele beszélgetni.
 

„Dani, Laci és Edina úgy elvannak, mint a befőtt, én már feleslegesnek érzem magam ott”

Edina a nyugiban el akarta mesélni Lacinak, hogy mi történt, de persze az megint a facér puffogásába torkollott. Előjött belőle a féltékenység, és rosszul esett neki, hogy Edina már megint nem áll ki érte.
 

„Ha ilyen vagy a kinti életben is, akkor szóljál, mert most még időben vagyunk”


Edina persze megint kiakadt Lacin és inkább elküldte, hogy szellőztesse ki az agyát, Laci azonban addig-addig unszolta, hogy beszéljék meg, míg Edina végül beadta a derekát.
Dennis előadta, hogy ő bizony még nem tudja, hogy kit visz ki, még nem érzi át a súlyát a zöld kendőnek, de hamarosan eldől minden. Ezután Dani és Edina félrevonultak, hogy megbeszéljék a hallottakat. Mindketten saját magukat tartották esélyesnek, hogy kiviszik őket, és bár nem félnek a megmérettetéstől, abban egyetértettek, hogy ez bizony kockázatos ütközet lesz. Laci váratlanul benyitott, majd mikor meglátta, hogy ők ketten ott vannak, akkor hiába hívták oda, látványosan kivonult.
Edina persze ment utána a mosókonyhába, ahol a facér hihetetlen érdeklődést mutatott a mosó- és a szárítógép működése iránt. Edina hiába kérdezgette, hogy mi baja van, Laci jobbnak látta folytatni a hattyú halálát.



A két hónap alatt a villalakóknak volt ideje alaposan megismerni egymást, ezért nem gondolkodtak sokáig, amikor kiosztották a megbízható és megbízhatatlan jeleket. Laci szerint sokan olyan durva szavakkal dobálóznak, aminek a fogalmával igazából nincsenek is tisztában.


„Én iszonyat boldog vagyok, hogy rajtam van a lila kendő, mert így páholyból nézhetem végig, ahogy szétszakítjátok egymást”


Elhangzottak a pro és kontra érvek, Dóri és Laci összeszólalkozott, a végén pedig az eredmények alapján megkapták a legmegbízhatóbb és legmegbízhatatlanabb jeleket. Groteszk módon pont a Villa egyik gerlepárja kapta meg a korongokat, Edina lett a legmegbízhatóbb, Laci meg a legmegbízhatatlanabb. Lacinak ez persze rosszul esett, kicsit úgy érezte, hogy ez már sok lesz neki a mai napra. Különösen azt sérelmezte, hogy Edina helyette Danit választotta megbízhatónak, majd megint terítékre került a Robinos téma, no meg az is, hogy leveszi magáról a lila kendőt. Edinának persze több se kellett:
 

„Az élő istenemre esküszöm, ha ezt megteszed, soha többé nem állok veled szóba”

Dani illemtudóan kioldalgott a szobából, Edina pedig ölelkezve vigasztalta szerelmét.

Majd elkezdődött a VV7 ötödik Kihívása.

Dennis sokat gondolkodott
a döntése előtt, fogadott szülei, Dani és Robin is megfordultak a fejében. Majd Lilunak kettesben elárulta, hogy kemény ellenfelet választott magának.

Ezt rafinált indoklás követte a táblánál, Dennis mindenkiről mondott pár szót, Dórit és Robint is felállította, de csak azért, hogy elmondja nekik, hogy szereti őket. Végül Lacit és Edinát kérte meg, hogy kössék rá a kék kendőt Danira.
 

Fanninak már most gyomoridege van, Dennis helyett is izgul, de nézzük a jó oldalát, legalább fogyni fog a következő napokban!

#ValóVilág#kihívás#ellenfél#dennis#dani#fanni#laci#edina#robin#dóri

Címlapról ajánljuk