ValóVilág

Zsuzsa nem az ösztöneire hallgatott

rtl.hurtl.hu

2014. december 3. 22:00

A VV7 első Kiválasztottjának egy igazi bennfentes, VV Attila osztogatott jótanácsokat. Úgy tűnik Zsuzsa megfogadta őket, hiszen nem a szívére hallgatva választotta ki Párbaj ellenfelét, hanem olyan döntést hozott, amivel mindenkit meglepett.

Az este lightos kis horrorral indult. Maci ismét alva járt. A többiek frászt kaptak tőle. Hörgött, olyan volt, mint egy farkasember, sőt még a halál szavak is többször elhagyták a száját álmában. Az egész persze csak színjáték volt, Maci eldöntötte, hogy jöhet a második felvonás, csak ezúttal kicsit jobban ráijeszt mindenkire. A fiúk, főleg Laci nagyon bátran viselkedtek. A „Hallod, g*ci frászt kapok!” szinte kötőszóként szerepelt nálunk.



Dóriék meg az ajtóból sipítoztak, hogy csináljanak valamit vele, mert a végén még baja esik. Dennis volt a beavatott, ő tudott mindenről, Dóri pedig gyanút fogott. Szerinte egy alvajáró nem ilyen, ő ezt már csak tudja, hiszen tanulta.



Zsuzsa elvonult Danival a szaunába, hogy taktikai megbeszélést tartson. Több ember neve is felmerült, akit kivinne magával a Párbajra, többek között Ádám, Vikcsu, Reni és Fanni is az esélyesek között szerepelt nála. Bár Fannit, lehet, hogy inkább későbbre tartogatná: mindenképp szeretné látni az arcát, amikor meglátja, hogy Zsu győztesként visszatér a Párbajról. Ádámban nem bírja, hogy beszólogat, Vikcsuban meg, hogy egyedül nem mer megnyilvánulni. Zsu, a csendes gyilkos nem azt az embert akarja kivinni, akivel itt a legtöbb konfliktusa van, sőt, ott hagyná a legvégére, hadd lássa, hogy visszajött, és roppanjon össze. A rafinált csaj azt mondta, ő itt bent nem fél semmitől, félt már kint eleget, például, amikor nem tudta, miből vesz ennivalót a gyerekének. Dani azt tanácsolta neki, aludjon még rá egyet, figyeljen és gondolkozzon. Közben a többiekben is dolgozik a Párbaj-para, Laci és Vikcsu, no meg Fanni és Dennis is arról értekeztek, hogy mi lesz, ha őket viszi ki.

Zsuzsa sokáig vívódott, de végül úgy döntött, hogy él a szuperképességével, és igénybe veszi a Párbaj felkészítő csomagot. Ez pedig nem volt más, mint a VV5 győztese, Attila. Nála jobban pedig senki sem tudhatja jobban, hogy hogyan működnek a Villa-viszonyok. Zsuzsát teljesen felvillanyozta az üzenet, úgy érezte, hogy szabályosan megerősödött tőle. A többiek persze csak kagylóztak.
 

A tegnapi fenomenális okosak és ostobák kvízjátékában az ostobák kerekedtek felül. A jutalmuk pedig az volt, hogy megismerhettek néhány nézői véleményt a Villáról, sőt még azt is eldönthették, hogy a vesztesek megismerhetik-e a róluk szóló üziket. Dennist figyelmeztették arra, hogy vigyázzon Macival, Dórit kérdőre vonták, hogy miért hülyítette Lacit, Fannit meg ázott kutyának titulálták. Persze Dennis egyből a védelmére kelt, sőt olyan szerelmi vallomás féleséget nyomott le, hogy az édibédi csaj csak pillázott, mert ő nem is vette eddig észre, hogy bejön a srácnak.

Dennis könnyekig hatódott a nézők figyelmességén, hogy érte aggódnak és csak annyit üzent nekik:

„A nézők nem tudják, hogy az alvó oroszlánban még mi zajlik le, szépen lassan kirakom majd a rubiN-kockát”.

Az ostobák persze úgy döntöttek, hogy a vesztesek nem hallhatják a róluk szóló üziket: mert hát mégiscsak egy taktikai játék ez.

Zsu sokat gondolkozott azon, hogy kit vigyen ki magával, lényegében mind a nyolc embert, aki rátette a jelét, esélyesnek tartotta ezért vagy azért. De úgy érzi, hogy leginkább Fanni és Reni voltak azok, akik őt a legellenszenvesebben fogadták. Viszont Bencének azt is elárulta,
hogy nem ösztönből fog dönteni, és nagy meglepetést fog okozni. A táblánál aztán hosszasan beszélt és indokolt, végül kimondta annak a nevét, akire rákerül kék kendő: Vikcsu lett a Kihívott. Reni szóhoz sem jutott a meglepetéstől, szerinte ezzel a lépéssel Zsuzsa a maradék hitelességét is elveszítette.
 
#ValóVilág#kihívás#párbaj#zsu#valóvilág7#kendő#vv attila#segítség#szuperképesség#robin#reni#maci#edina#dani#dennis#fanni#vikcsu#laci

Címlapról ajánljuk