ValóVilág

Maci megujjazta Fannit!

rtl.hurtl.hu

2014. november 22. 22:32

Na ilyen az, amikor Maci van a málnásban! A zabálnivaló srác már fürdött együtt bomba nőkkel, másoknak lelki segélyt nyújtott, de kétségtelen hogy Fannival ért fel a csúcsra.

Ott hagytuk abba tegnap, hogy a Villára kitehettük a MEGTELT táblát, hiszen összeállt a mezőny. Ádám és Zsuzsa, (bocsánat Zsú) beköltözése után viszont úgy éreztem, hogy a mostani villalakókról leforgathatnánk lassan egy Összeférhetetlenek című filmet (Nem! Semmiképp sem A feláldozhatókat még mielőtt valaki megjegyezné…) A klikkesedés helyett a mai adásban viszont csapatban kellett dolgozniuk, de ne szaladjunk ennyire előre!

A reggeli életképek után láthattuk, hogy bizony egyes lakók már közel sem olyan magabiztosak, mint a játék legelején. Konkrétan Vikcsuról van szó, de a lelki megingást szerencsére Maci egyből kiszúrta, és igyekezett segítségére sietni:

Látom rajtad, hogy mécsestörés van.

Jól látta Maci, Vikcsunak el is eredtek a könnyei a szaunában, s mint utóbb kiderült, a legjobban Laci miatt érzi rosszul magát a telhetetlen lány. Nagyképűnek tartja a Villa alfahímjét, s ha szemébe nem is mondta, a véleményét megtudtuk a facérról:

Hallod vegyél vissza kicsit az arcodból, te sem vagy egy Vin Diesel!

Maci szerint a két lánynak (igen Edina egyszer csak becsatlakozott a szaunába) össze kell szednie magát, mert ha így folytatják, akkor ők lesznek az első kiesők. Edina is érzi, hogy még nincs a játékban, hiszen:

Engem még meg sem akart dugni senki. Mondjuk nem zavar.

Ezután viszont olyat láttunk, amit még talán sose a ValóVilág történetében:

Amikor Fannit maszíroztam, bűnös gondolataim támadtak!

Maci előbb csokoládé antilopnak nevezte Fannit, majd még pár mondat hangzott el, melyekhez kommentár aligha szükségeltetik: Meggyúrlak b…meg mint a magos kenyeret. Éhes vagy Maci? Megujjaztad a hónaljam?

A zabálnivaló srác ezek után kijelentette a többieknek, hogy a Villában Fanni meglesz neki. Én nem tudom eldönteni, hogy ez így lesz-e, mivel még nem tértem magamhoz. Aki már látta, az szerintem megérti miért, aki meg nem, annak tessék:

 

 

Jöhetett végre a már említett csapatjáték! A Villalakók bekötött szemmel csipogókat kellett, hogy keressenek. Dávid sikeresen megtalálta Renit, Maci a hűtőszekrényt (hiába no…). Aztán táncra perdültek Fannival, aki a haja miatt nem hallott semmit, így esélytelennek érezte magát a játékban. A végén Laciék csapata nyert, Dóri pedig kibukott a sajátjaira, főleg Dávidra, akinek nem tetszett a feladat, így nem is adott bele apait-anyait. A csapatjáték tehát nem aratott osztatlan sikert, a győzteseknek azonban vacsorát ért. Fanni viszont nem akart enni szolidaritásból, Laci pedig a lelkiismeretét alkohollal próbálta nyugtatni, hiszen ő is rendkívül sajnálta Dóriék csapatát. A vacsora nem fogyott el, és a győztesek választhattak egy személyt, akit behívnak és megvendégelnek. Az éhezők viadalából Dóri került ki győztesen, ami komoly vitákat szült excsapattársai között.

S ha már a veszekedéseknél és az ellenszenvnél tartunk: megérkezett a Villába Ádám és Zsú, akik még komoly fejtörést okoznak majd a többieknek a fránya rivalizálás miatt. Zsú rögtön magára haragította Dórit, Renit és Lacit, hogy kritizálni merte az állapotokat. Zsú rögtön kiszúrta, hogy nem szimpi mindenkinek, Dani pedig összefoglalta neki a helyzetet:

Nem egy barátságos brigád.

Mondom én, Összeférhetetlenek. Daninak egyértelműen a zsánere Zsú, ezzel szemben Maci kijelentette, neki bizony nem szimpi, ezért nem is akar fürdeni vele. Szegény, szegény Zsú! Ha tudná, miről marad le.

Aki pedig nem akar lemaradni semmiről, annak továbbra is ott a Most, ahol az összefoglaló minden pillanatát visszanézheti, bepótolhatja!

#ValóVilág#hihetetlen#rtlii#maci#fanni#vikcsu#edina#dávid#dóri#laci#dani#dennis#reni#zsuzsa#ujjazás

Címlapról ajánljuk