Vállalati hírek

Új időjárási témájú műsor indul az RTL-en

rtl.hurtl.hu

2022. október 10. 13:42

Az esti Híradó előtti percekben is érdemes lesz figyelemmel követni az RTL műsorát. Pataki Zita, Allaga Tamás és Vaszkó András várja majd önöket érdekességekkel.

Az esti Híradó előtti percekben sem érdemes messzire menni a tévékészüléktől, mert új, meteorológiai témájú műsor indul az RTL-en hétfőn. Továbbra is Pataki Zita, Allaga Tamás és Vaszkó András várja majd önöket érdekességekkel, napi tematikus hírekkel és részletes előrejelzéssel. 

A cél, hogy még teljeskörűbb tájékoztatást adhassunk a várható időjárásról, még részletesebben bemutathassuk az esetleges veszélyforrásokat, ugyanakkor jótanácsok és szakértői vélemények is elhangzanak majd. 

A műsorban az időjárás-jelentők elkalauzolják önöket a világ azon pontjaira, ahol éppen érdekes vagy meghökkentő jelenségek, természeti csapások mennek végbe. Ha lemaradna róla, akkor se aggódjon, hiszen a Híradó után a már megszokott időben érkezik az időjárás-jelentés.

Színesítse ön is műsorunkat, adjon témát a meteorológusoknak! Küldje el időjárással kapcsolatos fényképét a Kozonsegszolgalat@rtl.hu e-mail címre, és írja le, mikor, hol, és milyen légköri helyzetben készítette a felvételt. Ha kérdése van az adott időjárási jelenséggel kapcsolatban, ne kíméljen minket, a műsorban arra is szívesen választ adunk!

 

#Vállalati hírek#Időjárás#pataki zita#meteorológia#rtl#allaga tamás#Vaszkó András#új műsor

Címlapról ajánljuk