Választás 2022

Molnár Áron noÁr: Ezt a rendszert demokratikus úton nem lehet leváltani

Mohos MátéMohos Máté

2022. április 4. 14:08

A színész-rapper-aktivista szerint ez április 3-a tanulsága.

Keserű hangvételben kommentálta a választások eredményét Molnár Áron, azaz noÁr. Azt írta, az a vasárnapi nap tanulsága, hogy „ezt a rendszert demokratikus úton nem lehet leváltani”. Szerinte „rossz színház” lett a szavazás, és a hozzá hasonló szavazatszámlálók statiszták voltak „egy brutális rendszerben”.

Jelenlétünkkel legitimizáltuk ennek a hatalomnak a működését. 12 év gyűlöletpropagandája célba ért.

Szerinte „felfoghatatlan” a ránk váró négy év. Azt írta: új eszközöket kell keresniük, hogy „egy szabadabb és nyitottabb országért küzdjünk tovább”.

Most veszünk egy levegőt, erőt merítünk, és aztán megyünk tovább. Mert nem fogunk megállni! A legfontosabb: nem vagytok egyedül! Én is, mi is itt vagyunk!

– írta.

Molnár az utóbbi hónapokban is aktív volt a közéletben. Februárban az RTL Híradó arról tudósított: új klipje kiállás a szexuális mássággal élő emberek jogai mellett. Az Országgyűlés tavaly nyáron fogadta el azt a törvényt, mely bírálói szerint több homofób passzust is tartalmaz. A kormány szerint a gyermekeket védi a jogszabály, melyről április 3-án népszavazást tartottak, ami érvénytelenül zárult. 

Molnár a sztrájkoló tanárokat is klippel buzdította, hogy ne adják fel.

Nyitókép: noÁr / YouTube

#Választás 2022#molnár áron#noár#szavazat#számlálás#választás#csalódás#demokrácia#ner

Címlapról ajánljuk