Választás 2022

Hatalmasat bukott egy fideszes motoros

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2022. április 2. 14:25

Czerván György, nagykátai fideszes jelölt motoros felvonulással egybekötött kampányzárót tartott pénteken. Az egyik résztvevő elvesztette uralmát a motorja fölött. A helyi rendőrség közúti közlekedési szabályok kisebb fokú megsértése miatt indított eljárást.

Nagykátán motoros felvonulással egybekötött kampányzárót tartott pénteken a helyi fideszes jelölt, Czerván György csapata. Az egyik narancssárga dzsekit viselő motoros egy zebránál nagy gázt adott, és elvesztette uralmát a motor fölött, centimétereken múlt, hogy nem sérült meg senki.

Az incidensről videófelvétel is készült, amin jól látszik, hogy a választási furgonból és rengeteg motorból álló kampánykonvoj egy zebránál várakozott. A  Czerván György arcképével díszített furgont kísérő, narancssárga dzsekit viselő motorosok egyike nagy gázfröccsöt adva bőgette motorját, de nem tudta kellőképp megfékezni, így a motor kirepült alóla.

A motoros a földre zuhant, míg az alóla kipörgő motor a zebrába csapódott, kis híján elütve egy ott épp áthaladó idős párt.

Az Ébredj KÁTA ellenzéki civil szervezet Facebook-oldalán megjelent poszt szerint a veszélyes motoros mutatvány miatt folyamatban van a rendőrségi feljelentés. 

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányságnál az rtl.hu-t arról tájékoztatta, hogy „a rendőrségre a videón látható történtekkel kapcsolatban bejelentés/feljelentés nem érkezett”. 

Hozzátették: a Nagykátai Rendőrkapitányság a felvételt elemezve közúti közlekedési szabályok kisebb fokú megsértése szabálysértés miatt eljárást indított a motorkerékpárt vezető, 39 éves, tápiószentmártoni férfi ellen.

Frissítés: a Pest megyei rendőrség szóvivője szombat délután szólt, hogy időközben megérkezett a feljelentés is a motoros baleset ügyében.

 

#Választás 2022#Belföld#baleset#fidesz#nagykáta#czerván györgy#motoros baleset#ma

Címlapról ajánljuk