Tudomány-Tech

Elege van a Tóth Gabiról szóló hírekből? Így eltüntetheti őket!

rtl.hurtl.hu

2024. január 24. 13:20

Milyen lenne a magyar internet Tóth Gabi nélkül? Most kipróbálhatja.

Amennyiben elege van Tóth Gabiból és Google Chrome-ot használ, van lehetősége arra, hogy soha többet ne kelljen olvasnia az énekesnőről. Elérhetővé vált ugyanis egy ingyenes webes kiterjesztés, amely azt ígéri, hogy minden, az énekesnővel kapcsolatos tartalmat elrejt az internetező elől.

A Tóth Gabi Content Blocker leírása így szól: „Ez a Chrome kiegészítő eltávolítja a Tóth Gabihoz kapcsolódó tartalmakat a magyar (.hu) weboldalakról, biztosítva egy Tóth Gabi-mentes böngészési élményt. (…) A kiegészítő állapota egyszerűen szabályozható egy ki- bekapcsoló gombbal. (…) Egyszerű telepítés és azonnali működés”.

Az appról most a Zebulon című Facebook-oldal posztolt. A Google szerint az alkalmazást egy bizonyos Tajti Péter fejlesztette: őt emailben kerestük meg, és kértük meg, hogy mesélje el, mikor készült az, valamint hogy honnan jött a Tóth Gabit eltüntető app ötlete. Amint válaszol, cikkünket frissítjük.


Ha mégsem unja annyira ezeket a tartalmakat, itt megnézheti, hogyan ropta a színpadon Tóth Gabi és legújabb szerelme, Papp Máté Bencével:


Nyitókép: MTI / Illyés Tibor

#Tudomány-Tech#tóth gabi#internet#chrome#google#böngésző#alkalmazás#eltávolítás

Címlapról ajánljuk