Tudomány-Tech

A Sztárbox és Azahriah is a Google keresési toplistájának élén végzett

rtl.hurtl.hu

2023. december 11. 13:53

A Google idei toplistája szerint Magyarországon a legtöbbször Azahriah nevére kerestek rá az emberek a hírességek között, a filmeknél dobogós lett az Oppenheimer és a Barbie, a legkeresettebb tévéműsorok közt pedig a Sztárbox és a Nyerő Páros is szerepel. 

Azahriah nevére kerestek rá a legtöbbször a magyarok idén a hírességek között, a tévéműsorok kategóriájában pedig előkelő helyen végzett a Sztárbox és a Nyerő Páros is – derül ki a Google kereséséi trendek 2023-as toplistájából.

A Google idén is közzétette a leggyakoribb keresések listáit, amelyekből kiderül, mely témakörök iránt érdeklődtek leginkább a felhasználók Magyarországon és az egész világon. A vállalat közleménye szerint idén is igazán változatos témák kerültek fel a Google Kereső magyarországi toplistáira.

Magyarországon legtöbbször Azahriah nevére kerestek rá az emberek a hírességek között, őt szorosan követi Eszenyi Enikő, a Vígszínház egykori igazgatója, majd az idén elhunyt Suhajda Szilárd és Matthew Perry neve szerepel a leggyakrabban keresett személyek listáján. 

A filmek, sorozatok és televíziós műsorok felkapott keresései között hazai és nemzetközi találatok is szerepeltek, dobogós helyezett lett például az idei év két nagy riválisa, az Oppenheimer és a Barbie film is.

Két RTL-es műsor, a Sztárbox és a Nyerő Páros is felkerült a legkeresettebb tévéműsorok közé.

Legnépszerűbb sporteseménynek az atlétikai világbajnokság és a foci-Eb több selejtezője bizonyult, a Szerbia és a Bulgária ellen játszott mérkőzések eredménye érdekelte leginkább a magyarokat. A közkedvelt elektronikai eszközök piacát 2023-ban is az iPhone termékek uralták, a videójátékok közül a Stumble Guys és a Hogwards Legacy került ki győztesen, az idei év legdivatosabb receptjei esetében pedig az őzlábgomba és almás pite elkészítési módjai után érdeklődtek a legtöbben.

Ilyen volt, amikor Azahriah is feltűnt a Valami Amerika sorozatban

A Fókuszban Azahriah elmondja, miért vállalt a főcímzene mellett szerepet is a sorozatban, milyen volt profi színészekkel együtt dolgoznia, és miért gondolja azt, hogy a siker feldolgozásában senki nem segíthet neki. A riportban a sorozat többi szereplője is elárulja, milyennek látták a forgatáson a Puskás Arénát háromszor is megtöltő 21 éves zenészt.

Véget ért a Sztárbox

A Sztárbox fináléjában egyszerre emelhette magasba a bajnoki övet Berki Mazsi, Brasch Bence és Molnár Áron. Jövőre újabb hírességek húznak bokszkesztyűt, és visszatér a képernyőkre a műsor. Mutatjuk, hogyan ünnepeltek a 2023-as Sztárbox bajnokai:


Nyitókép: Azahriah (Baukó Attila) koncertje a Strand Fesztiválon Zamárdiban 2023. augusztus 24-én. Fotó: Vasvári Tamás / MTI

#Tudomány-Tech#Azahriah#Sztárbox#google#keresés#Toplista#Nyerő Páros#suhajda szilárd#matthew perry#oppenheimer#barbie#eszenyi enikő

Címlapról ajánljuk