Tudomány-Tech

Kapcsolatot talált a kis pénisz és a luxusautók szeretete között egy kutatás

rtl.hurtl.hu

2023. január 15. 13:39

A szerzők szerint az eredmények érdekes kérdéseket vetnek fel.

Kapcsolatot talált egy kutatás a kicsi péniszméret és aközött, hogy valaki nagyon szereti a luxusautókat, írja az IFL Science. Az előzetesen publikált tanulmány kimutatta, hogy azok a férfiak, akik kicsinek tartják a péniszüket, sokkal kívánatosabbnak értékelik a menő sportkocsikat.

A tanulmányt még nem értékelte a tudományos közösség, viszont a szerzők szerint az eredmények „érdekes kérdéseket vetnek fel jövőbeli kutatások számára”. A UCL tudósai kétszáz férfinál végezték el a tanulmányt, akiknek kora 18 és 74 év között volt.

A résztvevőknek azt mondták, hogy egy online vásárlással kapcsolatos memóriatesztet kell elvégezniük. Ebben hamis állításokat rejtettek el arról, hogy az átlagos péniszméret mekkora. Voltak, akiknek szándékosan alacsony adatot adtak meg (tíz centi), és voltak, akiknek szándékosan magasat (18 centi). A magas adatokkal traktált férfiak joggal érezhették úgy, hogy a saját péniszük nem túl nagy, míg az alacsony adatokat kapók elégedettek lehettek férfiasságukkal.

Amikor pedig a felmérés azt kérdezte tőlük, hogy mennyire tartanak kívánatosnak különböző sportkocsikat, kiderült: az előbbi csoport mérhetően jobban kedveli azokat.

Nemrég arról számoltunk be: a román hatóságok 15 luxusautót foglaltak le az egyebek mellett emberkereskedelem miatt letartóztatott Andrew Tate brit influenszertől, aki korábban Greta Thunbergnek hencegett kocsijaival – közvetlenül ezután akadt a rendőrség horgára. Az autói között van Ferrari, Lamborghini, Rolls-Royce, Porsche, BMW, Mercedes és Aston Martin is.

Nyitókép: Twitter

#Tudomány-Tech#pénisz#méret#sportkocsi#luxus#autó#kutatás

Címlapról ajánljuk