Tudomány-Tech

Csuti iránt százszorosára nőtt az érdeklődés két hét alatt

rtl.hurtl.hu

2022. január 28. 13:45

Három embert is a Magyarországon elérhető hírnév maximumáig repített az év valószínűleg legvirálisabb szerelmi története – legalábbis a Google Trends alapján.

Százszorosára nőtt az érdeklődés Csuti iránt két hét alatt – derült ki a nem túl meglepő trend a Google rátáiból. Az alábbi grafikon nem konkrét kattintásszámokat mutat, hanem azt, hogy milyen mértékben változott egy-egy kifejezés – esetünkben a Csuti – népszerűsége a keresésekben.

A száz mutatja a legmagasabb értéket, ez Szabó András Csuti esetében a Kulcsár Edinával való szakítás utáni hét, azaz a január 16-a és 22-e közötti időszak. Előtte két héttel a „Csuti” keresőszó népszerűsége mindössze egy százada volt a január második felében mutatott értéknek.

A „Csuti” keresőszó a Heves megyeiek körében a legnépszerűbb.

Hasonló karriert futott be a „Csuti Kulcsár Edina” keresőkifejezés a pár szakítását követő időszakban, de erre a kombinációra Zala megyéből kerestek rá a legtöbben.

Kulcsár Edina volt szépségkirálnyő az RTL Nyerő Páros című műsora előtt saját jogon is ismert volt, de az ő nevére vonatkozó keresések száma is kilőtt a szakítást követő időszakban.

A legmagasabbra Nógrád megyében szökött a keresések száma.

Kulcsár új szerelmére, a G.w.M. nevű rapperre ugyancsak Nógrád megyéből kerestek rá a legtöbben az elmúlt időszakban. Nála az érdeklődés még markánsabb növekedése figyelhető meg, igaz, hogy visszaesés is nagyobb a csúcshoz képest.

Ahogy Dopeman a Fókusznak elmondta, Kulcsár Edináék nagyon jól tették, hogy a szakítós hírek időszakára időzítették az énekesnőként debütáló modell klipjének közzétételét De hogy ki lett ennek a megmagyarázhatatlanul virális szakításnak a legnagyobb nyertese, azt a G.w.M-re és Csutira vonatkozó keresések összehasonlító görbéje mutatja meg a legjobban:

Annak a kérdésnek a megválaszolása azonban még várat magára, hogy miért foglalkoztatja ennyire az embereket Kulcsár Edina és Csuti szakítása, valamint szerelmi életük további alakulása.

Nyitókép: Séra Tamás / RTL Reggeli

 

Címlapról ajánljuk