Fókusz

Dopeman Kulcsár Edina videóklipjéről: Az időzítés remek, az ének hagy némi kívánnivalót maga után

Süle LászlóSüle László

2022. január 25. 18:30

Kulcsár Edina elénekelte első saját dalát, ehhez pedig a napokban klipet készített, és elégedetten figyelheti a számlálót a YouTube-on. A klip valóban népszerű, adásunk kezdetéig közel egymillió videóindítás volt rajta. És nulla komment. Edina ugyanis kikapcsolta ezt a funkciót, és nem csak a YouTube-on, hanem az Instagram- és Facebook-fiókjánál is. 

Edina klipforgatásán múlt csütörtökön a Fókusz stábja is ott volt. 

Szerettünk volna szakértőket is szóra bírni Kulcsár Edina új klipjével kapcsolatban, de erre szinte senki sem vállalkozott. Kamerán kívül volt, aki a dal mondandóját kritizálta, de akadt olyan is, aki egy kicsit elsietettnek érezte a pár nap alatt összevágott videót. Dopeman szerint azonban éppen a gyorsaság ennek a klipnek a legnagyobb erénye.

A rapper azt mondta:

Gratulálok az előadóknak meg a producereknek. Üzleti szempontból maximálisan jól lett időzítve a dolog. Bár engem nem mozgatott meg különösebben ez a botrány, a G.w.M-et meg marhára kedvelem. A timing meg nagyon jól sült el. Manapság egy dalnak amúgy sem sokkal hosszabb az élete, mint három-négy nap. Úgyhogy ha valaki valamit egy dallal akar csinálni, és van egy történés, érdemes ráültetni.

#Fókusz#kulcsár edina#videoklip#g.w.m#dopeman

Címlapról ajánljuk