Süle László

5:08
FókuszKiss Kriszta fitneszversenyző két komoly betegséggel is küzd, mégsem mondott le arról, hogy egyszer családja legyen
2023. június 19. 19:50

Kiss Kriszta fitneszversenyző két komoly betegséggel is küzd, mégsem mondott le arról, hogy egyszer családja legyen

Kiss Kriszta sikeres magyar fitneszversenyző ezúttal egy kicsit másképpen gyúr. Júliusban ugyanis egy olyan nemzetközi szépségversenyen lép színpadra, ahol ezúttal nem a tökéletesen kidolgozott izmokon lesz a hangsúly. A Mrs. Europe Transcontinental szépségversenyen több kategóriában keresik Európa legszebb hölgyeit, Kriszta a 45 éven felüliek között indul. Az indulóknak ezen a versenyen olyan sztorival kell rendelkezniük, ami inspirálóan hat az emberekre. Kriszta bármennyire is örökölt jó géneket, és külsőre nem látszik rajta semmi, két komoly betegséggel is küzd: cukorbetegséggel és hipofízis adenómával, ami miatt bármikor elbóbiskolhat.
15:33
Fókusz„Szűk utca helyett kétszer három sávos út van” – Joshi Barat is rácsodálkozik, hogy India mennyit fejlődött
2023. június 10. 20:12

„Szűk utca helyett kétszer három sávos út van” – Joshi Barat is rácsodálkozik, hogy India mennyit fejlődött

Amikor 40-50 millió évvel ezelőtt az indiai szubkontinens nekiütközött Ázsiának, döntően befolyásolta a Föld további történetét, hiszen az ütközés következményeként létrejött a világ legmagasabb hegysége, a Himalája. Hasonlóan drámai hatása lehet India 2023-as rekordjának. Valamikor áprilisban ugyanis India megelőzte Kínát, és a földkerekség legnépesebb országa lett. Az szinte biztos, hogy a közel másfél milliárd lakosú dél-ázsiai ország a következő évtizedekben mind gazdaságilag, mind kulturálisan egyre inkább meghatározó tényezővé válik, és ezt még Magyarországon is érezni fogjuk.
4:45
Fókusz„Egy kolbász, egy sonka az már luxusélelmiszernek számít” – a magyar sztárokat is megviseli a brutális drágulás
2023. június 8. 20:03

„Egy kolbász, egy sonka az már luxusélelmiszernek számít” – a magyar sztárokat is megviseli a brutális drágulás

Akkora az inflácó Magyarországon és annyira elfogyott az emberek tartaléka, hogy sokan tényleg elkezdtek jóval kevesebbet fogyasztani. Egy boltos szerint ma már ott tartunk, hogy a sonka és a kolbász is luxusélelmiszernek számít. Nincs olyan ember, akit ne érintene a drágulás, nem kivételek ez alól a hazai hírességek sem. Horváth Éva a 2000 forintos tejfölön döbbent meg, Járai Máté pedig a magas benzinárak miatt szívja a fogát. A színésznek korábban sosem kellett megnéznie a közértben az árakat, mára kénytelen körültekintőbben vásárolni. A magas árakra a legtöbben úgy reagáltak, hogy egyszerűen nem vettek meg annyi mindent.