The Voice

Manuel új kedvencet fedezett fel magának, Kovács Harmat saját dallal, Virág Timóteus pedig viharos próbák után aratott a The Voice-ban

rtl.hurtl.hu

2023. november 4. 22:10

Újabb két versenyző távozott a második élő show-ban, ezúttal Manuelnek és Trokán Nórinak kellett elengednie egy-egy énekesét. A versenyzők többsége tudott újat mutatni a coachoknak, de olyan is akadt, akit végig hamisnak hallottak, más pedig a túl sok bravúr miatt kapott kritikát. Manuel dalt írt Kovács Harmatnak, ami lenyűgözte a coachokat, Kovács Aliz pedig szerzett egy újabb rajongót Manuel személyében.

„Erre még lehet tenni egy lapáttal” – Miklósa Erika hiányolta az igazi Galambos Petit a produkcióból


Curtisnek tetszett Galambos Peti produkciója, de a dal második felében várt volna új fordulatokat, amivel Manuel egyetértett, de azt is hallotta, hogy Peti fejlődött az eddigiekhez képest, olyan intonációkat hallott tőle, amit eddig még nem.

Curtis: Nekem most kevesebb kellett volna a bravúroskodásból, de 10 pont


Trokán Nóra szerint Berki Artúr mindent meg tud oldani énektechnikailag, de szerinte a túldíszítés akadályozza azt, hogy a közönség át tudja érezni, miről szól a dal. Miklósa Erika viszont önazonosnak érezte a produkciót, és Manuel is a védelmére kelt Artúrnak, mint elmondta, hagyta a versenyzőjének, hogy úgy adja elő a dalt, ahogy szeretné.

A coachokat lenyűgözte a 15 éves Fóris Szonja lélekjelenléte


Bár Manuel hiányolta az érettséget a produkcióból, Miklósa Erika alig tudja elhinni, hogy Fóris Szonja még csak 15 éves, annyira magabiztos a színpadon. Curtisnek tetszett az előadás, de néhány magas hangot kiabálásnak hallott a dal közepén, amire Szonja coacha, Trokán Nóri csak annyit mondott: szeretnék én ilyen szépen kiabálni!

Trokán Nóri: Neked megvan a képességed arra, hogy az érzelmeid száz százalékig átadd


Virág Timóteus az Álomarcú lányt adta elő a második élő show-ban, az éneklése ízléses és tiszta volt Miklósa Erika szerint. Manuel szereti Timóteusban, hogy érzelmes, tiszta szívű és emellett brutál nagyot is tud énekelni. Curtis elárulta, viharos hetük volt sok vitával, most viszont kiváló volt a produkciója.

„Szerintem te most hitted el magadról, hogy dögös vagy” – röpködtek a coachok bókjai Szakács Erika éneklése után


Curtis szerint egy fesztiválon headliner lenne Szakács Erika, aki az Add már uram az esőt című dalt adta elő Kovács Katitól. Manuel korábban nem tudta, fogja-e még dögösnek látni a visszafogott Erikát, de most megkapta a szexi kisugárzást tőle. „Nekem tökéletes voltál” – mondta Miklósa Erika a versenyzőjének, ami azért is nagy szó, mert szerinte nincs olyan, hogy tökéletes. Görgess lejjebb, és nézd meg a teljes produkciót is.

„Rettentő hamis volt” – alaposan lehúzták a coachok Kalocsa Lilla Anna produkcióját


Curtis szerint nemcsak hamis volt, de nem is illett a dal Kalocsa Lilla Annához, aki a Metallicától adta elő a Nothing Else Matters-t. Manuelt az zavarta leginkább, hogy elnyomta a valódi énjét a produkció alatt, és várta a visszaigazolást. Lilla Miklósa Erika szerint is végig hamisan énekelt, és nem érezte jól magát a színpadon. Görgess lejjebb, és nézd meg a produkciót.

„Nagyon lehet érezni, ahogy együtt rezegtek a Manuellel” – a coachok imádták Kovács Harmat első saját dalát


Miklósa Erika szerint ennél mélyebben nem is lehetett volna kifejezni, amiről Kovács Harmat első saját dala, a Régi mesék szól. A dalt Manuel írta, az eredmény pedig lenyűgözte a coach társait, ahogy Harmat produkciója is. Curtis szerint rettentő módon megtalálták egymást a coach és a versenyzője, és emeli a kalapját a Régi mesék előtt, amit már senki nem tud elvenni Harmattól. Görgess lejjebb, és nézd meg a produkciót.

Manuel Kovács Aliznak: Lebilincseltél és csodáltalak, 10/10-es produkció volt


Trokán Nóri szerint Kovács Aliz – aki Katona Klári Hello című dalát énekelte – nemcsak énekesnő, hanem igazi előadó is. Manuel bevallotta: korábban nem vette észre, mennyire tehetséges Aliz, de most egészen a hatása alá került a produkciónak. Curtisnek viszont az első perctől fogva nyilvánvaló volt Kovács Aliz tehetsége. Miklósa Erika szerint nagyon ritka az az előadó, aki nem szégyelli az érzéseit, és a mindennapokból ilyen jól tud meríteni. Görgess lejjebb, és nézd meg a produkciót.

Ők búcsúztak a The Voice-tól a második élő show-ban


Csak hatan juthattak tovább a harmadik élő show-ba, végül Berki Artúr és Kalocsa Lilla Anna búcsúzott a versenytől. 

IDE KATTINTVA VISSZANÉZHETŐ AZ ÖSSZES PRODUKCIÓ

#The Voice#rtl#második élő show#összefoglaló#galambos péter#kalocsa lilla anna#fóris szonja#virág timóteus#kovács harmat#kovács aliz#berki artúr#szakács erika

Címlapról ajánljuk