The Voice

Október 28-án jön a The Voice első élő show-ja

rtl.hurtl.hu

2023. október 24. 14:38

A coachokra és a versenyzőkre a legnagyobb kihívás vár szombat este, ugyanis elindul a végső megmérettetés a 36 millió forintos fődíjért.

Hétvégén eldőlt, hogy Miklósa Erika Kovács Alízzal, Homoki Gáborral és Szakács Erikával, Manuel Kovács Harmattal, Haga Jázminnal és Berki Artúrral, Trokán Nóri Fóris Szonjával, Kalocsa Lilla Annával és Galambos Péterrel, Curtis pedig Cinzia Consóval, Bakti Ádámmal és Virág Timóteussal indul az élő show-ba.

Az élő show-k alatt, szombat esténként kizárólag a nézők dönthetnek a versenyzők sorsáról, hogy ki jusson tovább, a coachok csak véleményt mondhatnak majd a produkciókról. A 12 élő show-s tehetség egy-egy dalt ad elő, szavazni rájuk, ahogy az elmúlt években is, most is az rtl.hu applikáción, a szavazas.rtl.hu weboldalon és SMS-ben lehet. Az első adás azért is különleges, mert két körös szavazás lesz, ezért a nézőknek kétszer is lesz lehetőségük leadni a voksukat kedvencükre. Az adás végén összesen 8 tehetség juthat be a második élő show-ba, 4 versenyző számára pedig véget ér a The Voice.

A tét hatalmas, ugyanis a The Voice Magyarország győztesére 36 millió forint vár, ez rekordnyeremény, ugyanis Magyarországon sosem volt még tehetségkutató műsorban ilyen nagy főnyeremény.

A Nissan pedig az élő show-ba jutott versenyzők közül egy általuk választott versenyző részére 1 éven keresztül egy autót biztosít majd.

A műsor hivatalos oldalai:

 

 

#The Voice#rtl#első élő show#főnyeremény#coachok#homoki gábor#kovács alíz#szakács erika#haga jázmin#kovács harmat#berki artúr#cinzia conso#Bakti#virág timóteus#galambos péter#kalocsa lilla#fóris szonja

Címlapról ajánljuk