The Voice

Összeállt Manuel és Miklósa Erika élő show-s csapata a The Voice-ban

rtl.hurtl.hu

2023. október 21. 22:48

Miklósa Erika csapatából Kovács Aliz, Homoki Gábor és Szakács Erika jutott kiütéssel az élő show-ba. Manuel pedig Kovács Harmatnak, Haga Jázminnak és Berki Artúrnak adott újabb esélyt a The Voice-ban.

Istenes Bence elmagyarázta a Kiütés szabályait: 3 szék vezet a The Voice élő show-jába


A The Voice Párbaja után elérkezett az élő show-k előtti utolsó megmérettetés, a Kiütés. Kilenc versenyzőből minden coachnak csak három énekese juthat tovább, de ahhoz meg kell szerezniük a színpad szélén lévő rangsorolt székek egyikét.

Manuel szerint Kovács Harmat esélyes a The Voice első helyére


Miklósa Erika úgy érezte, Kovács Harmat produkciójában nem voltak véletlenek, minden egyes kiénekelt hangnak értelme és jelentése volt. A négy coach egyetértett abban, hogy a 17 éves lány nagy esélyese a The Voice-nak, így nem is volt kérdés, hogy Manuel hogyan dönt énekese sorsáról. 

Jaber Gábornak széket követelt a közönség, de a coachok nem voltak ennyire elégedettek


A kuvaiti-magyar rapper, Jaber Gábor nagy sikert aratott a The Voice stúdiójában, ennek ellenére a coachokban maradt azért némi hiányérzet. Curtis szerint nem lehet mindig ugyanazzal a ritmikával énekelni, mert hamar unalmassá válik tőle a produkció, és a kondícióval is vannak még problémák. Manuel ennek ellenére örült, hogy Jaber megfogadta a tanácsait, ezért egy székkel jutalmazta versenyzőjét. 

Manuel állva tapsolt Sándor Aurél produkciója után


Curtis annyit kért Sándor Auréltól, hogy a jövőben próbálja meg jól érezni magát a színpadon, mert a mozgását leszámítva nagyon rendben volt az előadása. Trokán Nóri és Miklósa Erika is úgy vélte, hogy Aurél sokat fejlődött az előző fordulókhoz képest, Manuel pedig pont ettől tette függővé, hogy ad-e széket versenyzőjének.

Manuel csalódott volt Nagy Gréta produkciójától


Nagy Gréta annyira izgult, hogy ez rányomta a bélyegét az előadására is. A coachok egyetértettek abban, hogy erre most nem adnának széket a lánynak, mert a három helyről senkit nem tudnának felállítani azért, hogy Gréta leülhessen. De végül Manuelnek kellett meghoznia a döntést.

Manuel megijedt, hogy Szappanos Kata nem tudná megugrani a The Voice élő show-ját


Szappanos Kata még dolgozik az önbizalmán, és azon, hogy elhiggye, neki a színpadon a helye. Manuel tudja, hogy milyen az, amikor az ember nem úgy szereti magát, ahogy kellene, és mivel ennek mély okai vannak, rengeteg idő, mire valaki ezt helyre teszi magában. Éppen ezért bizonytalanodott el abban, hogy Kata készen áll a The Voice következő fordulójára.

Lakner Roberta kiütötte Sándor Aurélt a 3. székből


Curtist lenyűgözte Lakner Roberta dalszerzése.  A rapper szerint biztos, hogy gyönyörű a lelke annak, aki ilyen dalt tud írni. Manuel elárulta coachtársainak, hogy ő korábban csalódott Robertában a próbán, ezért eldöntötte, hogy csak akkor ad neki széket, ha megfogadja a tanácsait.

Curtis saját székét is odaadta volna Haga Jázminnak, Manuel első élő show-s versenyzőjének


Curtis úgy érzi, Manuel nagyon elrontotta eddigi döntéseit, mert  Haga Jázmint tízszer jobb rappernek tartaja, mint a 2. széken ülő Jaber Gábort. A 16 éves lány produkciója után az egész stúdió állva tapsolt, a közönség pedig széket követelt neki. Manuel számára is nem volt kérdés, hogy leülteti Jázmint – a coach értékeléséből kiderült, hogy szerinte minimum azt a színvonalat hozta, mint az eredeti előadó. Így Haga Jázmin kiütötte Lakner Robertát.

Valensky Miriam kiütötte Manuel egyik kedvencét, Jaber Gábort a The Voice-ban


Valensky Miriam produkciója után minden coach egyetértett abban, hogy a 24 éves versenyző széket érdemel, csakhogy a 3-as széken a coach egyik favoritja ült. Manuel nem tudta, hogy a szívére vagy az eszére hallgasson, de végül úgy döntött, hogy Jaber Gábornak kell távoznia a The Voice-ból.

Berki Artúr megmutatta a lelkét, ezzel kiütötte Valensky Miriamot a The Voice-ban


Az egész stúdió állva tapsolt Berki Artúr produkciója után, akinek sikerült teljesítenie Manuel kérését. Curtis biztos benne, hogy Artúr zenész édesapja büszke a fiára, és kétsége sincs afelől, hogy neki a The Voice-ban a helye. Manuel pedig meghozta a végső döntést, így Artúrral együtt állt össze az élő show-s csapata.

Klajbán Arlett megkapta Miklósa Erika első székét


A coachokat lenyűgözte Klajbán Arlett technikás és bravúros éneklése. Miklósa Erika Manueltől rabolta el az ígéretes versenyzőt a Párbaj után, és most büszkén ültette le a továbbjutást jelentő első helyre.

Curtis nem értett egyet Miklósa Erikával, aki széket adott Deffent Györgyinek


Deffent Györgyi produkciója után nem volt egyöntetű a coachok véleménye arról, hogy kapjon-e széket vagy sem. Úgy érezték, hogy nem volt teljesen jelen a produkció alatt, Miklósa Erika mégis leültette.

Trokán Nóri odavan Palócz Gergő furcsa karakteréért


Manuel szerint Palócz Gergő szétesett a produkció végére, amivel Curtis is egyetértett. A rapper számára annyira zavaróak voltak Gergő pontatlanságai, hogy ő biztosan nem ültette volna le ezek után. Trokán Nóri viszont továbbra is odáig van a versenyző különcségéért. Az értékelések után Miklósa Erika végül a „legveszélyesebb” széket adta Gergőnek.

Trokán Nóri szék helyett anyósülést adott volna Orgován Dorinának

Curtisnek nagyon steril volt Orgován Dorina produkciója, ennek ellenére leültette volna a lányt Miklósa Erika helyében. A coach viszont nem érezte úgy, hogy továbbvinné Dorinát az élő show-ba, így számára most véget ért a The Voice.

Beck Andrásnak a The Voice versenyzőjeként a háttérszórakoztatásból a frontvonalba kell lépnie


Beck András sokáig külföldön élt és hajókon énekelt, de reméli, sikerül bebizonyítania, hogy itthon is van helye a zenei világban. Miklósa Erika számára nagy meglepetés volt András a próbán, és úgy érzi, sikerült kimozdítani versenyzőjét a hajós éneklésből.

Beck András kiütötte Palócz Gergőt a székéből


Beck András felszántotta a The Voice stúdióját egy rockklasszikussal, amivel Curtis nagyon elégedett volt, hiszen végre valaki bejárta a teljes színpadot. Manuel szerint ez akár egy élő show-s produkció is lehetett volna, Miklósa Erika pedig pont ezt akarta kihozni Andrásból, így nem is volt kérdés számára, hogy adjon-e széket versenyzőjének.

Istenes Bence úgy érezte, ő sem hegedült volna szebben, mint Homoki Gábor


Miklósa Erika szerint Homoki Gábornál teljesen magától értetődő, hogy a színpadra született, és erre mondják, hogy isteni adottság. „Nemcsak a hangszereden vagy virtuóz, énekelni is nagyon tudsz” – értékelte Curtis Gábor produkcióját, amivel Trokán Nóri is egyetértett. Miklósa Erikában azonban felmerült egy kérdés: vajon egy ilyen profi előadónak szüksége van-e tehetségkutatóra?

Szabó Bencének az első széket adták volna a coachok, Miklósa Erika viszont máshogy döntött


Curtis úgy érezte, kiszakadt a valóságból, amíg Szabó Bence énekelt, ezért Trokán Nórival együtt az első helyre ültették volna le a produkciója után. Miklósa Erika is megdicsérte versenyzőjét, mert érezhető volt a vágy az előadásában, de végül nem hallgatott coachtársaira, amikor meghozta döntést.

Kovács Aliz élő show-s produkcióval ütötte ki Beck Andrást


Kovács Aliz igazi élő show-s hangulatot csinált a The Voice színpadán, ráadásul abból is a finálé szintjét hozta Manuel szerint. Az biztos, hogy Alíz ezzel a produkciójával nemcsak hogy kiütötte Beck Andrást, de a székeknél korábban kialakult sorrendet is felborította.

Manuelnek hiányzott a szexiség Szakács Erika produkciójából


A coachoknak tetszett Szakács Erika előadása, de Manuelben és Miklósa Erikában maradt azért hiányérzet. A rapper szerint Erikának jobban el kellett volna hinni magáról, hogy ő az a nő, aki megmondja a világ összes férfijának a véleményét, Miklósa Erika pedig több érzést szeretett volna kapni a versenyzőjéből. Ennek ellenére Szakács Erika széket kapott, így Szabó Bencét kiütötte az utolsó pillanatban.

 

 

#The Voice#rtl#manuel#miklósa erika#élő show#csapat#továbbjutás#szék#kovács harmat#haga jázmin#berki artúr#kovács aliz#homoki gábor#szakács erika

Címlapról ajánljuk