KERESÉS search-close

csapat

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "csapat"

Akár 20 milliós fizetést is kaphatnak itthon a focisták

Egy magyar játékosnak a pénz miatt ma már nem érdemes Hollandiába vagy Belgiumba igazolnia. Nem is játszik ott már szinte senki, hiszen itthon is megkeresi ugyanezt a pénzt, kisebb teljesítménnyel, egy gyengébb bajnokságban. És talán egy új mondást is érdemes megtanulni, nagy pénz, kis foci.

Futás a Balaton körül

Sokan futják a 221 kilométeres távot az Ultrabalatonon. Egyéniben vagy csapatban, rekord létszámban, több mint 13 ezren vesznek részt a versenyen. A leggyorsabbak, 18 óra futás után, hajnalban érhetnek célba Füreden. Az RTL Magyarország két csapattal is részt vesz az Ultrabalatonon.

Puskás Peti a legnagyobb „mesterétől” tanulhat!

A színész hamarosan visszatér az RTL Klub képernyőjére, ráadásul első alkalommal vendégeskedik Sebestyén Balázs nappalijában. Az X-Faktor mentora is az ő csapatában kapott helyet, és ódákat zengett példaképéről...

Dombóvári István: „Nehezemre esik ezt kimondani…”

Bár a humorista és Vadon Jani sem fogadta könnyen a vereséget, most mégis el kellett ismerniük a másik csapat győzelmét. Végül Anikó nyugtatta meg a fiúk lelkét…

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Milyen titkok derülnek ki Tokár Tomiról?

A Fókusz műsorvezetője szerint bármilyen feladat felbukkanhat a műsorban, legyen az vicces vagy kínos, és az is könnyen előfordulhat, hogy megtudnak valakiről valami egészen rendkívülit...

Melyik séf csapatába tartoznál a Konyhafőnökben? Teszteld!

Sárközi Ákos és Rácz Jenő két teljesen különböző világot képviselnek a gasztronómiában, és a Konyhafőnökben is. Mielőtt jelentkezel a következő évadába, most még azt is kiderítheted, melyik mentor áll hozzád közelebb.

Ügyesség? Kitartás? Logika? A villalakóknak semmi sem akadály!

Mituán megalakultak a csapatok, a villalakók összedugták a fejüket, és leosztották a szerepeket.

A csapat motorja volt a győri kézis fiú

„Tudom, hogy vigyáz ránk fentről” - ezt mondta híradónknak a január elsején tragikus balesetben elhunyt győri kézilabdázó egyik csapattársa. Barátai még mindig alig akarják elhinni, hogy nem látják többé. Varga Dominikot, a győri ETO-SZESE utánpótlás csapatának játékosát január elsején, Szlovákiában gázolták halálra, miközben az úton sétált.

Roli, a szobanövény

A "kettészakadt" villalakók ismét lázas taktikázásba lendültek a közelgő Kiválasztás előtt, és bizony csúfolódásból sem volt hiány. Rolit például egy növényhez hasonlították...

Elbizonytalanodott Adri csapata?

Greg, Reni és Zsuzsu azon gondolkodtak, hogy mennyire bízhatnak meg Adriban...

A sors döntött a csapatokról!

Ma csapatokban főztek a versenyzők, arról azonban a sors akarata és Soma rozmaringszála döntött, hogy ki kivel alkothat majd a konyhában.

10 éve írtak sporttörténelmet: együtt nosztalgiáztunk a vízipólós fiúkkal

A Pekingi olimpia tíz éves jubileumán egy kis közös nosztalgiázásra hívtuk a vízilabdás fiúkat. A riportból az is kiderül, hogy melyik játékosnak milyen hóbortja volt illetve az, hogy mitől is volt annyira erős az olimpiai vízipólós csapat?

Kozso senkivel nem cserélné el az életét!

Kozso élete egyik legboldogabb időszakát éli. Új dalokkal, ismét dübörög az Ámokfutók. Új lányokkal is bővült a formáció, akik már nem csak táncolnak, de énekelnek és rappelnek is, és közben pedig boldog nagypapa.

A törzsfőnökök kiválasztották csapattársaikat

Az ősemberek törzsi csoportokban éltek, így most a villalakók is törzsbe szerveződtek. Méghozzá háromba! Ezután már csak a csapatnevüket és a csapatkiáltásukat kellett kitalálniuk. 

 

Tomán Szabina: „Nekem van a legjobb csapatom!”

Józan Laci beválasztotta maga mellé a két lányt, és a trió nem is lehetett volna boldogabb emiatt. Szabina, Anita és Laci is megtippelték, milyen lesz a közös munka és persze az elődöntő hetet is kielemezték.

„Vele egy csapatban lenni, felér egy hátráltatással!”

Ha csütörtök, akkor csapatverseny: kialakultak a két fős csapatok... ennek azonban nem mindenki örült a versenyzők közül.

Egyedül vagy csapatban? Attól függ, hogy mi...

A hosszú hónapokon át tartó együttélés ellenére nem mindenki hisz a csapatban...

Sárközi Ákos: „Leszel a csapatom tagja?”

A második főzés után tovább bővültek a séfek csapatai. A versenyzők alig hittek a fülüknek, amikor Ákos és Jenő kimondta a mágikus szavakat: téged akarlak!

Veszélyben a legfiatalabb négyes

A „kéz és lábtörést!” kedves jókívánság ritkán válik valóra, de a Szenzációs Négyes eheti próbáin a 20-as generációhoz tartozó Michl Juli egy szerencsétlen mozdulatnak köszönhetően eltörte a lábát. Csapattársai óriási hajrában igyekeztek kitalálni, mi legyen az egyik leglátványosabb produkcióval.

Valóban higiénia eszközök nélkül élnek a Survivor játékosai?

Bár sokan kételkedtek benne, a Survivor játékosai tényleg mindenféle higiéniai eszköz nélkül éltek a lakatlan szigeteken. A XXI. századi ember számára nehéz belegondolni, hogyan lehet a hétköznapi rutinokat elvégezni ilyen egyszerű tárgyak nélkül, mint a fésű, fogkefe vagy a szappan. De egy évvel ezelőtt bemutattuk, hogyan oldják meg a tisztálkodást a szigetlakók.

Mennyire műveltek a villalakók?

A két csapat tagjai belevetették magukat a kvízjátékba, a tét pedig hatalmas, ugyanis a vesztes csoport ezentúl az udvaron fog élni!

Így szakadtak két részre a villalakók!

A ValóVilág játékosaira hamarosan nagy küzdelmek várnak, így most eljött az idő, hogy a két csapatkapitány, Nóri és Majka csoporttagokat válasszanak maguknak…

Halálos fenyegetéseket kapott a svéd focista

Szír származása miatt terroristának bélyegezték, azután, hogy az ő hibája is hozzájárulhatott ahhoz, hogy veszített csapata a foci vébén szombat este a németek ellen. Az egész csapat kiállt mellette. Közösen ítélték el a rasszizmust. Az Európai és a nemzetközi labdarúgó szövetség évek óta küzd a rasszizmus ellen.

 

FUTÁS: összekovácsolja a csapatot!

Az Ökumenikus Segélyszervezet jótékony futói között ott volt az RTL csapata is. A minimaraton egyik versenyzője, Básti Zeta Ildikó mesélt nekünk arról, hogy szerinte miért jobb csapatban futni.

A Groovehouse 20 éve a pályán

A csapat összeállása után pár hónappal súlyos autóbaleset érte őket. A Story Extra kamerájának húsz év távlatából meséltek az őket ért traumáról, valamint elárulták, mivel ünneplik a jubileumot és legkedvesebb emlékeiket is felidézték a kedvünkért.

Everest Expedíció: elbánik a csapattal a magashegyi betegség?

Nemcsak a magashegyi betegség, hanem a nomád körülmények is megnehezítik a Magyar Everest Expedíció tagjainak mindennapjait, láthatták egy évvel ezelőtt a nézők. Akkor a Fókusz riportere, Jász Zoltán is már 4410 méter magasan járt, ahol egy fél csillagos szállodának nevezett helyen húzták meg magukat éjszakára, ahol olyan hideg volt, hogy még a függöny is odafagyott az ablakhoz. 

Ági és Zsolt lemeccselték a finálés csapataikat!

Elérkezett a finálé napja, ahol Zsolt és Ági küzdöttek meg egymással. Azonban a háromfogásos menüsorukat nem egyedül alkották meg, segítséget is kaptak. Már csak el kellett dönteniük, ki kivel dolgozzon együtt.

Megvan az új VV csapat! Figyelem!

Hat évvel ezelőtt újra megnyitotta kapuit a ValóVilág. A villa meg is telt, hét fiúra és hét lányra egyébként igen meglepő és hatalmas meglepetés várt. Nézz be te is újra a VV ötödik szériájának kulisszái mögé.

Kinek a legjobb az emlékezete?


szerző:
2017.09.25. 20:05
Kinek a legjobb az emlékezete?

A Mandirigma törzs ezúttal a memóriáját tette próbára. Aki pedig a legjobban teljesített, az kievezhet majd a nyílt vízre és horgászhat a csapattársaival, majd közösen felfalhatják az elejtett zsákmányt.

Csapatban is olyan jók a gyerekek, mint egyéniben?

Az első feladatban nemcsak a sós derelyékkel, de a közös munkával is meg kellett küzdenie a gyerekeknek. Kíváncsi vagy, hogyan ízlettek a zsűrinek a tésztáik? Nézd meg a videót!

A sárgák az ellenfelekre hajtottak!

Áron és Zalu nagyon jó összhangban dolgoztak együtt - ezt látva, simaliba volt, hogy miért Zalut választotta maga mellé. Egy kérdés maradt csak: a többiek leosztásánál mi volt a döntő?

Lea nem bírta elviselni, hogy nem ő a főnök a konyhában!

Új góré sétált be a pultok mögé Peti személyében. Egyetlen ember akadt, aki rosszul viselte, hogy kukta lett: a csapattársa Lea. Vajon így is jól tudtak együtt dolgozni?

Villő: „Lehet, hogy kisebb vagyok, de rám is lehetne hallgatni”

Áron ugyan gyengíteni akarta Milánt Villővel, de a kicsi lány nem hagyta magát: addig mondta Milánnak, hogy mit csináljon, amíg úgy nem lett. Ki lett végül a főnök a zöldeknél?

Lea és Peti spenótos ricottás derelyéje

Izgalmas étel várt a kicsikre az első feladatban is: csapatban dolgozva sós derelyéket készítettek. Kíváncsi vagy, hogyan értékelte a zsűri az ételeket? Lesd meg itt a kóstolást! Ha pedig tippekre vágysz kékektől, nézd meg a receptjét.

Mutasd meg az ismerőseidnek, hogy az Ibonnak vagy a Buwayának szurkolsz!

Mától ellepik a Facebookot a sárga és piros profilképek! Ha nyomon követed a Survivort, és van kedvenc törzsed, változtasd meg a profilképed, és tudasd mindenkivel, hogy a Buwayának vagy az Ibonnak szurkolsz!

Az Ibon rájött, hogy miben erősebbek a Buwayánál!

Benedek és Anita visszatérése a szigetre feltöltötte energiával az Ibont, akik végre rájöttek, hogy mivel tudnák legyőzni a Buwayát! Vajon sikerül nekik?

Anita:

Az Ibon tagjai bár a játékokon nem tudnak egy csapatként gondolkozni, mégis kialakult köztük egy kapocs, ami egy családdá kovácsolta össze őket.

Nóri távozása összekovácsolja az Ibon törzset?

Az első törzsi tanácson Nóri kapta a legtöbb szavazatot, így neki kellett elhagynia a szigetet. Vajon a lány távozása jó hatással lesz az Ibonra? Képesek lesznek a jövőben egy csapatként gondolkozni?

A Survivorben senki nincs biztonságban!

Intrikák, cselszövések, taktikázás és megannyi konfliktus. Alig egy hete indult el a Survivor, de a törzsek háborúja lassan törzsön belüli háborúvá válik. A védettségi játékot elveszítő Ibon törzs szerdán egyhangú szavazással úgy döntött a tanácson, hogy Nórit küldi haza a szigetről.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Már az első napon igazi konfliktus kerekedett a játékosok között

Ferenc úgy döntött, hogy nem közösködik a többiekkel, és kizárólag a tutajversenyen mellé szegültekkel barátkozik. Anita, Szandra és Benedek azonban nyitottak volna a többi játékos felé, de a rangidős Feri már a kezdetekkor taktikai gondolkodásra buzdította őket. Ebből aztán kialakult a Survivor első konfliktusa!

LIMBO: A Sziget Fesztiválon láttuk a világhírű showt!

A Magic Mirror az a sátor a Szigeten, ahol az igazi varázslat történik! "Őrült ritmusok, hajmeresztő trükkök, kabaré, cirkusz és akrobatika egyesül ebben a szexi és provokatív előadásban, ami világszerte nézők ezreit nyűgözte már le." - írja a Sziget a programajánlójában, és ehhez nem is lehet mást hozzátenni. Talán csak annyit, hogy szemünk-szánk tátva maradt!

Fehér Tibi első lett a Parasztolimpián!

Nyolcadik alkalommal rendezik meg szeptemberben Gyömrőn a Parasztolimpiát. A versenyben ötfős csapatok mérik össze tudásukat autentikus versenyszámokban. A verseny célja, hogy kiderüljön, ki a legnagyobb paraszt. Nézd meg, hogyan versenyez a Reggeli házigazdája!

Beánál egy fő szempont volt: nem akart nővel főzni!

Bea egy családi barátot, Gábort hívta meg a versenybe, hogy segítsen neki a főzésben. Sokszor alkottak már együtt a konyhában, így biztos volt benne, hogy jó csapat lesznek a Konyhafőnök VIP-ben is.

Nem akárkikkel készített videót Pitbull

Pitbull legújabb videóklipjében olyan zenésztársakat választott maga mellé, hogy azzal mindenki kedvére tett egy kicsit. A kubai származású rapper márciusban megjelenő albumáról választott ki a Mad man című számot, melyhez videót is készített. Nem is akárkikkel:

A zöldek annyira imádják egymást, hogy össze is költöznek egy jó nagy házba?

Anna, András és Győző szerettek egy csapatban főzni, sőt azt is elárulták, hogy ha tehetnék, akkor még egy darabig együtt lennének a konyhában! Kíváncsi vagy hogyan élték meg a konyhafőnökséget és a csoki kalandokat? Akkor figyelj!

Kovács Katalinéknál mindig együtt főz a család!

Kati nem igazán szeret egyedül főzni, ezért a legtöbbször a párjával, vagy nővéreivel állnak be együtt a konyhapultba. Persze, még így is előfordulhatnak nézeteltérések: Kati szereti, ha pontosan valósítják meg az elképzeléseit.

Karesz és Milán beveszik Mesit a csapatba

Hajni még egyszer bepróbálkozik Milánnál, de a fiú egyértelművé teszi a számára, hogy még nem áll készen ilyesmire érzelmileg. Karesz és Milán egyre jobban megismerik Mesit, és a szívükbe fogadják.

Keleti Andi feszes tempót diktált Laky Zsuzsinak!

Andi a főzés minden részletét irányítani akarta, amit az újonnan érkezett versenyző, Zsuzsi nem igazán kérdőjelezett meg. A főzés végéig folyamatosan kapta az utasításokat.

Tojáshab még sosem volt ennyire vicces: Horváth Éva röhögőgörcsöt kapott!

Miután a pirosak őket hátráltatták, az utolsó 5 percben sem dolgozhattak ketten a pultban. Ennek az lett a vége, hogy Anna végtelen harcot vívott a tojáshabbal, miközben Éva sírva nevetett a lehetetlen küldetésen.

ValóVilág! Kísért a múlt!


szerző:
2017.02.21. 14:30
ValóVilág! Kísért a múlt!

Öt évvel ezelőtt a valóságshow történetében egy igen izgalmas eseménynek lehettek szemtanúi a nézők. Minden évben akadt egy kis meglepetés a lakók számára, és sosem lehetett tudni, hogy milyen ötlettel rukkolnak elő a műsorkészítők. A ValóVilág ötödik szériájába beköltöztettek 10 ex-játékost, akik hamar felforgatták a Villa életét.

Toronymagasan nyerték meg a tehetségkutatót

Pontosan egy évvel ezelőtt a Hungary’s Got Talent döntőjén nagy volt az izgalom. A versenyzők közül végül a Dirty Led Light Crew lett a befutó, akik még akkor is sokkos állapotban voltak, amikor találkoztunk velük percekkel a döntő után, de azt elárulták, hogy szerintük az égiek keze van az eredményben. Persze azért a nézőknek is jutott egy adag hála és szeretet!

HAM KO HAM:

A Ham Ko Ham midnent köszönök a nézőknek, hiszen nélkülük nem juthattak volna el idáig - mondják a csapat tagjai. ByeAlex és Gáspár Laci is nagyon szeretik a csapatot, ők is elmondják mit éreznek most, hogy a fiúk kiestek.

HAM KO HAM:

A szombati élő adásnál ott lehetett a Fókusz stábja. Nemcsak a kulisszák mögé nézhettünk be, de az énekeseket is elcsíptük egy-egy mondat erejéig.

Meglepő fordulatok a csapatválasztásnál!

Megalakult Ati és Gina csapata, majd összeültek a párbajozók saját támogatóikkal, hogy megbeszéljék, hogyan tovább!

Zsolti csak két emberre számíthat

Csak Vivien és Soma döntöttek úgy, hogy Zsoltit támogatják a párbajon. Miután megtörtént a csapatválasztás, összeültek a támogatók a két párbajozóval. Nézd meg, mi történt Zsoltiék kupaktanácsán!

Mici vagy Zsolti? A villalakók döntöttek

Kiderült, hogy ki kit támogat majd a párbajon. Vajon kik tartoznak Zsolti, és kik Mici csapatába?

A finalisták kaptak egy kis segítséget!

A három fogásból álló menüsorukat a finalisták nem egyedül készítették el, segítséget is kaptak: visszatértek a középdöntős versenyzők! Ádám Ákost és Dávidot, Márk pedig Krisztit és Rolandot választotta a csapatába.

„A csapattal nem volt problémánk, a konyhafőnökkel viszont igen!”

A kibővült kék csapatnak Tomi vezetésével kellett főznie a Gundel étteremben, ami viszont nem volt feszültségmentes. A közös munkáról és a csapatban kialakult összetartásról kérdeztük őket!

Zöldségekből fagylalt? A versenyzőket sokkolta a harmadik feladat

Amikor a piros és a zöld csapat meglátták a pulton heverő háromféle zöldséget, még nem tudták, mi lesz a dolguk. Amikor kiderült, hogy ezekből fagylaltot kell készíteniük, mindenki kiakadt.

Milyen volt egy japán étteremben? Erről mesélt a zöld csapat!

A középdöntő első napja izgalmasan indult: a csapatoknak egy étteremben kellett bizonyítania. Móni, Dávid és Roland meséltek a közös munkáról, a meglepetésekről és persze a japán konyha nehézségeiről.

A pirosak kapták az előnyt az első feladat után!

A piros csapat tagjai ügyesen egymásra találtak, hiszen az első feladatban ők teljesítettek a legjobban, ezért a második kihívásnak már egy előnnyel indulhattak neki.

Állkapoccsal vették be a színpad szélét – Got Talent első adás!

Pont egy évvel ezelőtt kezdődött a Hungary’s Got Talent műsora. Voltak durva fellépők is. Az egyik jelentkezői leamortizálták a színpadot, közben felgyújtották és szétverték egymást. Íme az epikus produkció mögött álló kőkemény srácok, akik nem csupán jól tűrik a fájdalmat, de vélhetőleg egyáltalán nincs is fájdalomküszöbük.

Az egész villa Dávid mögé állt

A villalakóknak választania kellett, hogy ki mellé állnak a soron következő Párbajon, amelyen Lóri és Dávid csapnak majd össze. A döntésük egyöntetűen Dávid volt.

Ha Gábor stresszel, mindenben átveszi az irányítást!

A sárga csapat tagjai már az alapanyagok kiválasztásánál sem értettek egyet, később Gábor izgalmában átvette az irányítást, amit Péter csöndben elfogadott.

Kovácsovics Fruzsina: „Nem annyira emlékszem, hogy mi történt, annyira izgultam!”

Mit élt át a Kisördögök csapatkapitánya a harmadik adás alatt? Óriási izgalom volt Fruzsiban, és persze a versenyzőiben is. Nemcsak a pontokról, de a gyerekek felkészülésésről és a próbákról is mesélt egy kicsit.

Oláh Gergő: „Meghatódtam attól, hogy itt vagyok”

A Fenegyerekek csapatkapitánya boldogan figyelte a gyerekek teljesítményét a második adásban: végtelen büszkeség lett úrrá rajta, olyannyira, hogy a produkciók láttán az ő szeme is könnybe lábadt.

Kiss Ramóna: „Bízunk abban, hogy eljutunk, ameddig csak tudunk!”

Ugye, a második adásban még egyetlen csapattól sem kellett búcsúznunk, azonban elkezdődött a pontgyűjtés. Ramóna, a Lázadók csapatkapitánya többek között erről és a gyerekek produkcióiról is mesélt.

Kikre érdemes majd odafigyelni a paralimpián?

Szuperemberekként emlegetik a brit válogatott tagjait, mi is megmutattuk már a megrendítő, és lélegzetelállító videót, amelyben sérült embereket látunk zenélni, sportolni, játszani. A brit paralimpikonok mellett ott lesznek a magyar versenyzők, szuperemberek is, van egy fantasztikus atléta ikerpárunk, és van olyan versenyzőnk is, aki balesete előtt többszörös világbajnok búvárúszó volt.

Az ősz egyik legnagyobb futóversenyére készültek

Az RTL Klub futócsapata már gőzerővel készül a vasárnapi megmérettetésre, a Fókusz éppen az egyik közös edzésükön faggatta a versenyzőket.

VV ZSERALDIN: Cseles vagyok, de mindent csak óvatosan!

A Villa legújab lakója Zseraldin. A fiús lány, horgászik és focizik és van egy lánycsapata is. Szégyenlős, de nyerni akar és szeret beleállni a konfliktusokba. Az már biztos, hogy felforgatja a villalakók életét!

Tóth Vera: „Én azt szeretném, hogy minden gyereknek ez egy buli legyen!”

Vera érzi, hogy jól döntött, amikor elfogadta a felkérést, hiszen simán lehet, hogy a következő generáció nagy sztárjait találják meg. Azonban tisztában vele, hogy ez egy nagy felelősség. Azt szeretné, hogy egy maradandó élmény és emlék legyen ez a gyerekek számára.

Kovácsovics Fruzsina: „A csapatomat már most imádom”

Mielőtt még kialakult volna a végső csapata az első adás során, a Kisördögök kapitánya a válogatókon kiválasztott csapatáról és a műsorról is mesélt egy kicsit. Az interjú közben pedig egy meglepetés vendég is betoppant, aki nem más volt, mint kistehetsége, Olívia!

Kiss Ramóna: „Mindannyian egy nagy játékként éljük meg!”

Az első adás előtt Ramóna elárulta, hogy a válogatón kiválasztott tehetségeken érezte, hogy nagyon céltudatosak. Sőt, akarva-akaratlanul olyan gyerekeket válogatott ki, akik olyan, mint ő… vagy éppen ő hasonlít rájuk?

Végre megvan Gordon eddigi legjobb csapata?

Már az előétel elkészítésénél látszódott, hogy Gordon végre tényleg egy majdnem profi csapatot kapott maga mellé a konyhában. A saláta levélen tálalt sült kacsa eléggé jól kezdett a vendégek körében.

BYTHEWAY: „Új fejezet fog nyílni az életünkben”

Két évvel ezelőtt a zenekar egyik tagja, Olivér nem látott más megoldást a közös jövőjük kapcsán, és bejelentette, otthagyja a csapatot. Az énekes fiú őszintén vallott a bandában történtekről, és arról is, milyen konfliktusok adódtak közöttük. 

Bemutatták a paralimpiai csapat formaruháját

Látványos showműsorral mutatták be a paralimpiai csapatot és formaruháikat. A sportolókkal együtt ismert színészek is felvonultak a kifutón. A kollekciót Cselényi Eszter tervezte. Nagy kihívás volt számára, mert minden sportolónál külön szabásmintával dolgoztak. A műsor végén az is kiderült, hogy Ráczkó Gitta viszi majd a zászlót az ünnepélyes megnyitón. Az úszó már a hetedik paralimpiájára készül.

Kiket mentoráljon Tóth Gabi?

Tóth Gabi a lányok csapatát szeretné a leginkább mentorálni, de döntsd el te, hogy kiket kapjon az X-Faktor egyetlen női mentora!

Kiket mentoráljon ByeAlex?


szerző:
2016.07.06. 20:50
Kiket mentoráljon ByeAlex?

ByeAlex a zenekarokat szeretné mentorálni, de döntsd el te, hogy kiket kapjon az X-Faktor mentora!

Kiket mentoráljon Gáspár Laci?

Gáspár Laci a fiúk csapatát szeretné mentorálni, de döntsd el te, hogy kiket kapjon az X-Faktor maximalista mentora!

Kiket mentoráljon Puskás Peti?

Puskás Peti a zenekarokat szeretné a leginkább mentorálni, de döntsd el te, hogy kiket kapjon az X-Faktor mentora!

Hamarosan kiderül, kiket kap Tóth Gabi!

Köszönjük, hogy szavaztál! Nem sokára közzétesszük az eredményt, de addig is látogass vissza rendszeresen oldalunkra a friss hírekért!

Hamarosan kiderül, kiket kap ByeAlex!

Köszönjük, hogy szavaztál! Nem sokára közzétesszük az eredményt, de addig is látogass vissza rendszeresen oldalunkra a friss hírekért!

Hamarosan kiderül, kiket kap Gáspár Laci!

Köszönjük, hogy szavaztál! Nem sokára közzétesszük az eredményt, de addig is látogass vissza rendszeresen oldalunkra a friss hírekért!

Hamarosan kiderül, kiket kap Puskás Peti!

Köszönjük, hogy szavaztál! Nem sokára közzétesszük az eredményt, de addig is látogass vissza rendszeresen oldalunkra a friss hírekért!

Nem a hazájuk, a sorsuk közös

Menekültből olimpikon. Tíz sportoló indulhat a menekültek csapatában az augusztusban kezdődő riói olimpián. Úszók, dzsúdósok, közép- és hosszútávfutók. Az öt szudáni, két szír, két kongói és egy etióp sportolóban az a közös, hogy mindannyian a borzalmak elől menekültek és lettek földönfutók egy idegen országban. Most először lesz külön csapatuk az olimpián.

Fókusz 2016-06-02


szerző:
2016.06.02. 18:55

Az úszóbotrány valódi okai


szerző:
2016.01.13. 19:10
Az úszóbotrány valódi okai

Mi lehet a Hosszú Katinka által kirobbantott botrány hátterében? Megszólalnak azok az edzők, akik nem teljesen értik az úszónőt és azok is, akik Katinka mellé álltak.

Tokhal puy, lencse, hokkaidó tök, birsalma – Mit főztek ki ebből?

Egész tokhal puy lencsével és kápia paprikával, főételként pedig szarvas gerinc, hokkaidó tökkel és birsalmával – ezekből az alapanyagokból kellett főznie annak a 11 séfnek, akik bejutottak a Bocuse d’or szakácsverseny hazai középdöntőjébe. Közülük kerül majd ki februárban az az egy, aki csapatával Magyarországot képviseli májusban Budapesten, az európai versenyen.

Egyre nő a feszültség a Konyhafőnök versenyzői között

A héten csapatokban kell bizonyítaniuk a Konyhafőnök versenyzőinek, és ez bizony plusz kihívások elé állítja a versenyzőket, ami plusz feszültséget is okoz. Innentől kezdve ugyanis, már nem csak az egyéni teljesítményükön múlik a siker, vagy a kudarc, hanem a csapattársakon is. Itt kiderül, hogy mennyire tudnak összedolgozni, hiszen a tét a döntőbejutás. Izgalmas főzéseken vannak túl a piros csapat tagjai is: Márk és Kolos is, akik között láthattuk is, többször volt feszültség a feladatok során.

Ez történt a 39. héten


szerző:
2015.09.25. 13:42
Ez történt a 39. héten

Júlia és Attila egymás torkának megy egy üzleti ügy miatt. Vajon sikerül csapatként megoldaniuk a problémát? Róbert egy, a kapcsolatukról szóló kérdésekre épülő szabaduló szobával lepi meg Nórát, de a dolog nem úgy sül el, ahogy azt tervezte.  Miklós Mónika tanácsára kanosszát jár Timinél, ami gyanús Nórának. Timi elárulja Lizának, nem akarja, hogy Róbert és Nóra összeházasodjon. Hanna az édesanyja miatt összeveszik Ádámmal. Nikol megkeveri a szálakat, ami komoly gondot okoz Zsoltnak és Aliznak. László pénzt talál, amivel máris terveket sző. Attila olyan régi kottákkal keresi fel Lizát, amelyek elgondoltatják a lányt.
 

Szalay Balázsék az év legforróbb versenyén

A sivataghoz szokott csapat csak épphogy maradt le a dobogóról, annak ellenére, hogy Szalay Balázs új navigátort kapott maga mellé, Vörös Ferenc személyében.

Felfokozott hangulat a ByTheWay koncertjén

Felfokozott hangulat és sikítozó tinilányok százai fogadták az X-Faktor legsikeresebb csapatát szombat este. A ByTheWay újra felrobbantotta a színpadot, ráadásul az időpont is különleges volt, hiszen az év leghosszabb nappalán adták harmadik nagykoncertjüket.

Magyarok az amerikai Got Talentben!

Úgy tűnik, a magyar táncosok elvarázsolják a világot. Most a Freelusion csapat kápráztatta el teljesen az America’s Got Talent zsűrijét, és gondolkodás nélkül továbbjuttatták a formációt. Hogy kik is ők pontosan és mivel, valamint hogyan dolgoznak, a csapat tagjai elárulták.

400 milliós stadion az NB3-as csapatnak

Alig több mint 260-an nézik átlagosan a helyi csapat meccseit, mégis nettó 400 millió forintból kap stadiont a Baranya megyei Kozármisleny. A csapat még NB2-ben játszott, amikor a kormány a fejlesztésről döntött. Ugyan az együttes közben visszakerült az NB3-ba, a terveket mégsem fújták le.

Lesújtó állapotban a magyar foci

Eltemetett futballklubok, letartóztatott tulajdonosok, bajnokságból kizárt csapatok, és üresen kongó stadionok. Ilyen botrányokkal ért véget a hétvégén az idei NB1-es szezon. Mi is ott voltunk a lelátókon.

Ismét csapatválasztásra került sor

A tegnap legjobban teljesítő három versenyző egy előnyhöz jutott. Ilona, Mózes és Zoli eldönthették, hogy kivel szeretnének a negyedik játéknapon együtt dolgozni.

Mia búcsúzott a versenytől

A csapatoknak a mai adásban egy ünnepi fogást kellett elkészíteniük a mentorok segítségével. Nigella nagyot kockáztatott azzal, hogy két versenyzője Naomi Pomeroy séfnek desszertet szervírozott, így Miának kellett búcsúznia a versenytől.

Rálőttek a focisták buszára


szerző:
2015.04.05. 18:30
Rálőttek a focisták buszára

Rálőttek, és köveket dobáltak az egyik török futballcsapat buszára. A Fenerbahce játékosait szállító busz sofőrjét érte a találat, az egyik biztonsági őr állította meg a járművet, mielőtt baleset történt volna. Egy nyertes meccs után tartottak a reptér felé, amikor a megtámadták a buszt. A játékosok közül senki sem sérült meg, még nem tudják ki vagy kik a támadók.

Csak azért is megmutatják!


szerző:
2015.03.17. 18:29
Csak azért is megmutatják!

Szinte az egész világot bejárta az a valamivel, több mint félperces kisfilm, amiben láb nélkül élő gyerekek együtt sportolnak teljesen ép csapattársaikkal. A Szegedi Csakazért Békák, az ország egyetlen gyermek ülőröplabda-csapata: ők azok, akik csak azért is megmutatják, hogy sérülten is lehet sportolni. Edzőjük Híradónknak azt mondta: a gyerekek boldogsága mindennél többet ér.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való