The Voice

Szívszorító életutak, gombot rengető hangok és vitázó coachok a The Voice első válogatóján

rtl.hurtl.hu

2023. szeptember 2. 22:06

Közös produkcióval törték meg a The Voice stúdiójának csendjét a tehetségkutató coachai. A Nyitány után nem csak a 10 előadó produkcióját hallgatta meg Curtis, Trokán Nóri, Manuel és Miklósa Erika – mindent leküzdő élni akarással, bizonyítási vággyal és tehetségekkel találkoztak a The Voice első részében.

A 14 éves Dani Jánosért mind a négy coach harcba szállt

Curtis felállt és együtt énekelt a 14 éves versenyzővel, aki korát meghazudtolóan énekelt egy magyar klasszikust. Miklósa Erika, Trokán Nóri és Manuel is állva tapsoltak Dani Jánosnak. Az értékelés végén minden coach harcba szállt, hogy Janó őt válassza.

Manuel megbánta, hogy nem fordult meg Kalocsa Lilla miatt

Kalocsa Lilla Anna gitárral kísérte magát, és két coachot is meggyőzött arról, hogy érdemes a továbbjutásra. Trokán Nóri lélekközösséget érzett vele, de Miklósa Erika is szerette volna, ha őt választja coachának. Manuel viszont nagyon sajnálta, hogy nem nyomta meg a gombot.

Márkus Liza mindent bevetett, mégsem fordultak meg a coachok

Trokán Nóri szerint valami hiányzott Márkus Liza produkciójából, Manuel pedig úgy érezte, maga a dal erősebb volt az énekesnőnél. Hiába maradt el a 26 éves tanárnő továbbjutása, kísérői ujjongva ünnepelték.

Manuel nem nyomott gombot, amikor saját dala csendült fel a színpadon?

Homoki Gábor hegedűkísérettel adta elő Manuel és Azariah Toxic című dalát, amire Curtis és Miklósa Erika is állva bulizott, utánuk pedig Trokán Nóri is becsatlakozott. A kérdés már csak az volt: vajon Manuel is beszáll hozzájuk vagy inkább elengedi az énekest?

Curtis: Ha nyerni akarsz, akkor hozzám jössz!

Deák Rebeka saját dallal érkezett a The Voice színpadára. Manuel arra gyanakodott, hogy Paulinát, a 2022-es X-Faktor döntősét hallja, ennek ellenére nem csak ő nyomott rá a gombra. Mind a négy coach megküzdött Rebekáért a produkciója után.

Curtis saját magát sportkocsihoz, Manuelt pedig egy szekérhez hasonlította

Curtis nagyon szerette volna, ha Deák Rebeka hozzá kerül, a lány azonban Manuelt választotta. A rapper bevallotta, hogy értetlenül áll minden olyan tehetség előtt, aki annak ellenére sem őt választja, hogy megfordul a székkel.  

Beck András elhunyt öccsének tett ígéretet, hogy indul a The Voice-ban

Beck András öccse 27 éves volt, amikor váratlanul elhunyt, de előtte Andrással még azt tervezték, ha lesz Magyarországon The Voice, akkor együtt jönnek el a Válogatóra.

Manuel: Levitte volna a tálcámról a csirkét ez az éneklés

Beck András a The Voice előtt 8 évig luxushajókon énekelt, de most már itthon szeretne élni és zenei karriert felépíteni. Előadása után Manuel bevallotta, mennyire meglepte a hangjával.

Trokán Nóri odáig volt Kovács Harmatért: „Imádom, mikor a tehetség lehengerel”

Kovács Harmat hallatán mind a négy coach megfordult. Trokán Nóri szerint senki nem kapott még ekkora tapsot. Harmat a produkciója után elmondta, hogy énekesnő és színésznő is szeretne lenni.

Szétszedték a kuvaiti rappert a The Voice coachai

Jaber Gábornak mind a négy coach megfordult. Trokán Nóri szerint nemzetközi színvonalú produkciót nyújtott a kuvaiti rapper, aki úgy érzi még gyakorolnia kell a magyar nyelvet, de Manuel azonnal felajánlotta a segítségét a dalíráshoz. Curtis pedig a szakállát is megfésülné Jabernek, ha őt választja.

Manuelt sokkota, hogy Jaber Gábor Curtist választotta

Jaber Gábornak nehéz dolga volt, erős kortesbeszédeket hallott a produkciója után, végül Curtisszel fogott kezet. Manuelnek tátva maradt a szája a döbbenettől.


Megbánták a coachok, hogy nem nyomtak gombot Gálos Luca produkciójára

Bár mindenkinek tetszett, mégsem fordult meg senki a 20 éves Gálos Lucának, akinek a hangját Lábas Vikiéhez hasonlították. Manuel végül megállapította, hogy túl szigorúak a coachok, és nagyon bánta, hogy nem nyomta meg a gombot, miután meglátta a lányt.

Miklósa Erika már a produkció közben felszaladt Szabó Bencéhez

Mind a négy coach megfordult a 18 éves Szabó Bencének, aki Korda György Reptér című számát egészen szokatlan módon adta elő. A dal közben Bence meg is táncoltatta Miklósa Erikát a The Voice színpadán.

 

#The Voice#rtl#összefoglaló#1. rész#coach#vita#curtis#miklósa erika#manuel#trokán nóra

Címlapról ajánljuk