Tehetség első látásra

Hódi Pamela kiakadt, az 51 éves rúdfitneszező férfi pedig mindenkit sokkolt a Tehetség első látásra 8. adásában

rtl.hurtl.hu

2022. november 20. 19:32

Az ország legjátékosabb showműsorában ezen a héten Hódi Pamela és Csonka András megérzései segítették civil játékostársaikat a 10 millió forintos nyeremény megszerzésében. A fordulattal teli játék végén 5 millió 700 ezer forint talált gazdára.

A tehetségmutató nyolcadik adásában LEDakrobatát, kézenállóművészt, BMX-est, akrobatikus rock 'n’ roll táncost, hárfást, vízi akrobatát, rúdfitneszezőt és a Fináléban egy sportpoharast is láthattak a nézők.

Míg Hódi Pamela Marcinak segített, Ada párja Csonka András volt a játékban.

Minek vagyok itt?

– akadt ki csapattársára Pamela már a játék elején. Marci ugyanis egyedül hozott döntést, amin az influenszer megsértődött, ezért egy időre visszavonult, és nem volt hajlandó segíteni a srácnak.


A vízi akrobaták produkciója után Csonka András kedvet kapott a vízi sporthoz, Istenes Bence szerint viszont inkább a kifolyt víz feltakarítására lenne alkalmas a Ding Dong énekese.

Én ezt már ma este megcsinálom otthon a kádban

– mondta magabiztosan Bandi.


Márta, aki több világsztárnak is zenélt már – legutóbb például John Travoltának –, ezúttal a vasárnap esti showműsor közönségét nyűgözte le Für Elise hárfa előadásával.


Hódi Pamelát a játék egy pontján máshogy szólította csapattársa, mint korábban, ami azonnal megütötte az influenszer fülét, és szóvá is tette Marcinak nemtetszését.


Az 51 éves Attila mindenkit sokkolt a Tehetség első látásra stúdiójában, amikor hétköznapi ruháját hátrahagyva flitteres alsónadrágra váltott és felkapaszkodott a rúdra,hogy előadja rúdfitnesz produkcióját.


A Fináléba Pamela és Marci jutott, mivel ők gyűjtötték a több pénzt, így Andrásnak és Adának távoznia kellett a stúdióból. A véghajrában Pamela csapattársa kockáztatott, és négy ember közül tippelte meg, hogy melyikük lehet a sportpoharas. Marci tippje bejött, ezért 5 millió 700 ezer forintot nyert. A srác a pénznyereményt egy vegyszermentes takarítószerekről szóló könyv kiadására szánja, valamint szeretne egy környezettudatos takarítócéget is alapítani.

Az isteni szerencse hozott össze Pamelával

– mesélte a győzelem után a fiú.

#Tehetség első látásra#összefoglaló#1. évad#8. rész#hódi pamela#csonka andrás

Címlapról ajánljuk