Tehetség első látásra

Istenes Bence szexi tangát villantott, Nagy Ervin pedig rövidzárlatot kapott a Tehetség első látásra 7. adásában

rtl.hurtl.hu

2022. november 13. 19:40

Az ország legjátékosabb showműsorában ezen a héten Nagy Ervin és Scherer Péter megérzései segítették civil játékostársaikat a 10 millió forintos nyeremény megszerzésében. A fordulattal teli játék végén hét millió forint talált gazdára.

A tehetségmutató hetedik adásában akrobatikus kosárlabdázót, virtuóz gitárost, trambulinmestert, fűrészművészt, dobost, kutyatrénert, bűvészt és a Fináléban egy acapella énekest is láthattak a nézők.

Nagy Ervin és játékostársa, Vivi az utolsó körökben fordították meg a játék állását, így a Fináléban Scherer Péterék helyett ők harcolhattak a 7 millió forintért. Csupán egyetlen feladatuk maradt, kitalálni, ki a valódi acapella énekes.

Vivi saját ruhamárkája beindítására költené nyereményét, amit egykor még nagymamájával kezdtek el. A szerencsés nyertes azt is elárulta, úgy érzi, elhunyt szerette segítette őt a játékban, hogy végül egy hatalmas összeggel térhessen haza.

Nézzük, milyen tippek és vicces pillanatok vezettek a végső találgatásig!

Nagy Ervinék kezdték a játékot, a színész viszont azonnal elkövetett egy hibát: nem sikerült meggyőznie párját az első megérzéséről, így az akrobatikus kosárlabdázó helyett a virtuóz gitárosra tették vokuskat. A produkció után így 600 ezer forintot buktak. Mielőtt ellenfeleik rátették volna kezüket a nyereményre, Ervin megpróbált meglógni az összeggel.


Scherer Péterék ugyan már pénzzel a zsebükben kezdték a saját körüket, a 13 éves dobos tehetséget nem volt könnyű megfejteniük. A fiatal zenész igazi koncerthangulatot teremtett a stúdióban, a játékosok pedig megnyugodva hallgathatták végig a produkciót, ugyanis megérzésük nem csapta be őket, helyesen tippeltek.


Mivel a játék ezen pontján Ervinék még mindig nulla forinttal álltak a pult mögött, mindenképp jó tippet szerettek volna adni Istenes Bencének. A színész és párja rengeteg segítséget kaptak a helyes válaszhoz, mégis sötétben tapogatóztak. A műsorvezető sorra gyártotta a poénokat, mivel rajtuk kívül már mindenki rájött a megfejtésre.

Én most nagyon bután állok itt

– jelentette ki Nagy Ervin.


A játék felénél Pétert és Vikit még mindig nem tévesztette meg senki. Sorra nyerték meg a köreiket, ráadásul nyereményüket az ellenfél is szépen bővítette rossz tippjeivel. A virtuóz gitárosok pedig még több pénzt hoztak a kasszájukba.


Ezek után viszont a bűvész végre meghozta Ervin és Vivi első találatát, de a meglepetések itt még nem értek véget: Istenes Bence ugyanis megvillantotta leopárdmintás tangáját a Tehetség első látásra színpadán. A bűvész kezei ugyanis oda is eljutottak, ahová a műsorvezető nem is gondolta volna, és egy érdekes textil libbent elő a tehetség kezéből.


Ezek után sajnos a fűrészművész véget vetett Scherer Péter és párja szerencsesorozatának, a különleges zenész viszont kifogott rajtuk. Kiengesztelésül azonban egy kivételes produkciót láthattak a színpadon.


Végül jött a mindent eldöntő kör. Mindkét csapat helyesen tippelt, de csak az egyik páros juthatott el a Fináléba. Bár Ervinék kezdése nem volt zökkenőmentes, sikerült a legnagyobb összeget kihúzniuk a zsetonok közül, ezzel pedig messze elhúztak ellenfeleik mellett.


Vivi nem élt a felezés lehetőségével, hallgatott első megérzésére és megjelölte az acapella énekest, amivel megnyerte az addig összegyűjtött összeget. A játékos úgy érezte, nagymamája a távolból segítette őt, hogy valóra váljon álma.


Vivinek sikerült kitalálnia a tehetséget, így a nyereménnyel a zsebében távozott. Jövő héten újabb két sztár segíti majd civil társaikat, hogy 10 millió forintért találják ki, ki mit tud?

#Tehetség első látásra#nagy ervin#7. adás#összefoglaló#istenes bence#tanga#villantás#leopárdminta

Címlapról ajánljuk